Close
Beautycare All in

Microdermabrasie

‘De Huidverbeterende behandeling met het ‘Diamond Peel’ apparaat.

Microdermabrasie is geschikt voor de behandeling van: 

– Huidverbetering en anti huidveroudering
– Beschadigde huid door UV straling en leefomstandigheden
– Pigment verstoringen
– Littekens en acné littekens
– Acné behandelingen
– Onreine, slappe huid
– Fijne rimpeltjes en lijntjes
– Onzuivere huid

Effectieve huidverjonging
Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit van de huid. Dit als gevolg van invloeden van buitenaf maar ook als gevolg van de gekozen levensstijl. Stress, roken, alcohol en voeding hebben allemaal effect op de gezondheid van de huid. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden met microdermabrasie. Dit is de allernieuwste behandelmethode voor huidvernieuwing. Ultrasound met Hyaluronzuur versterkt deze methode. Dankzij deze behandeling krijgt uw huid haar frisse en jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Wat is microdermabrasie en ultrasound?
Microdermabrasie is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Ook wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van de ‘diamond peel’ worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid ‘afgeslepen’. Ultrasound geluidsgolven brengen de actieve werkstoffen (Hyaluron) dieper in de onderste lagen van de huid. Na een microdermabrasie met ultrasound hyaluron behandeling ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

Hoe verloopt een microdermabrasie-behandeling?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12–15 behandelingen in kuurverband nodig. De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de behandeling te ondergaan wanneer u zelf wilt en wanneer uw huid dat nodig heeft. Tenzij u snel resultaat wilt zien en problemen wilt oplossen, dan adviseer ik om vaker te komen (kuurverband).

    

BeautyCare All In

Huidverbetering

'Quick touch up'
Microdermabrasie behandeling (30 min)
35
Reinigingsmassage, zachte peeling met stoom, microdermabrasie, passende verzorging en persoonlijk advies.
' Delicious'
Microdermabrasie behandeling (60 min)
58
Reinigingsmassage, epileren van de wenkbrauwen, zachte peeling met stoom, microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, masker, passende verzorging en persoonlijk advies. (massage van  gelaat en decolleté bij te boeken voor € 5,00)

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!