Beautycare All in

Nagelstyling

Wilt u graag Acrylnagels, Gelnagels of Gellak? Hieronder alle mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Gellak:
Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend die steeds populairder wordt en waar we steeds meer vraag naar krijgen. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Zo zien de nagels er vaak wekenlang fantastisch uit, bladdert het niet en geeft het de nagels extra stevigheid. Door gellak aan te brengen wordt de kans op scheuren en afbreken geminimaliseerd. Een perfect product voor personen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel voor een langere periode mooi verzorgde nagels met een kleurtje zoeken.

Het verwijderen van de gellak kost wel wat meer tijd dan het verwijderen van gewone nagellak. Ook dit kan Beautycare All in natuurlijk voor je doen!

Nagelstyling:
Veel vrouwen willen mooie en lange nagels en laten daarom de nagels van hun handen groeien. Maar in de praktijk lukt het meestal niet om je eigen nagels zo te laten groeien dat ze lang en mooi worden, omdat ze inscheuren, afbreken of gewoon niet sterk genoeg zijn. Helaas is de conclusie dan ook dat natuurlijke nagels kwetsbaar zijn, niet elke nagel is sterk genoeg of geschikt. Voor jou zijn er daarom kunstnagels, ook acrylnagels of gelnagels genoemd naar het materiaal dat er voor wordt gebruikt.

De voordelen van kunstnagels
Met het laten zetten van kunstnagels krijg je een aantal voordelen mee. De nagelplaat van je natuurlijke nagel wordt afgedekt en beschermd door de kunstnagel. Kunstnagels maak ik op (bijna elke) gewenste lengte, vorm en model. En voor sommige vrouwen is het een manier om van het nagelbijten af te komen, of omdat de nagels niet stevig zijn.

Het resultaat mag er zijn
Bij het zetten van kunstnagels ga ik natuurlijk eerst aan je vragen wat je wilt. Soms is het een voorbeeld dat je hebt gezien in een magazine of op internet. Of je wilt toch naturel. Zodra we hebben besloten wat je wilt, ga ik aan het werk en maak de nagels zoals jij ze wilt hebben. Na het zetten van de nagels kan ik de lengte nog inkorten en de vorm of het model nog bijwerken.

Nieuwe set met verlenging:   Naturel acryl/gel € 32,00 In kleur/glitters/french € 35,00

Je natuurlijke nagel verstevigen:  Naturel acryl/gel € 22,00 In kleur/glitters/french € 25,00

Opvullen binnen 3 weken:   Naturel acryl/gel € 22,00 In kleur/glitters/french € 25,00

Opvullen na 3 weken:   Naturel acryl/gel €27,00 In kleur/glitters/french €30,00

 

Gellak aanbrengen:  € 15,00

Oude gellak verwijderen + opnieuw aanbrengen:  € 20,00

Verwijderen Gellak:  € 6,50  Verwijderen Acryl/gelnagels:  € 12,50

Geïnteresseerd in nagelstyling?

Neem gerust contact op.