ACNÉ

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes. In de volksmond wordt dit ook wel acne genoemd. Acne komt voor bij 85% van de mensen tussen 12 en 24 jaar. Later neemt de acne af bij de mensen, van 85% naar 5%.

SOORTEN ACNE:

Op het gezicht, op de rug en op de borst komen de meeste acne voor. Met name in het gezicht in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Acne heeft verschillende vormen: mee-eters (comedonen), rode bultjes (papels), puistjes (pustels) en onderhuidse ontstekingen (noduli en cysten). Op het moment dat de acne weggaat, kunnen restverschijnselen zichtbaar blijven, zoals: acnelittekens, vlekken en hyperpigmentaties

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR:

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze acné behandelingen tot wel 100% vergoed. Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Informeer bij uw zorgerzekeraar of uw behandelingen worden vergoed!

Dan krijgt u na de behandeling de factuur mee en die stuurt u vervolgens naar de verzekering om te declareren.

DE OPLOSSING:

GRATIS HUIDANALYSE BIJ DE HUIDSPECIALISTE

Voor iedere gezichtsbehandeling doe ik een huidanalyse. Hierbij kijk ik naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

Klik hier voor meer informatie