Bellápierre Mineral Make-up


Minerale make-up
is make-up, zoals de naam zegt, gemaakt van natuurlijke mineralen die op aarde worden aangetroffen.

Wist je dat minerale make-up al sinds de oudheid wordt gebruikt en geen gifstoffen of parabenen bevat, zoals talk, die irriterend kunnen zijn voor de huid? In plaats daarvan bestaat het uit natuurlijke oxiden, waaronder zink en ijzer, die worden vermalen tot een fijn poeder voor op de huid te gebruiken.

Hoewel traditionele make-up vaak ook het woord ‘mineralen’ gebruikt in hun formule, wordt het vaak gemengd met zware oliën, water, parfums, synthetische kleurstoffen en conserveermiddelen voor een langere houdbaarheid en lagere kosten. Deze ingrediënten kunnen poriën verstoppen en irritatie veroorzaken.

Bij Bellapierre is al onze make-up gemaakt van pure oxiden en bevat het geen schadelijke ingrediënten die tot huidirritatie kunnen leiden. In plaats daarvan is onze minerale make-up gunstig voor de huid, vooral voor mensen met bestaande aandoeningen, zoals acné, rosacea en eczeem, omdat het de poriën niet verstopt en geen schadelijke vulstoffen bevat.

Alle make-up van Bellápierre zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum. Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. Cruelty free & Vegan. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt Bellápierre hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden (de ingrediënten zijn te vinden bij elk product in de webshop).

Waarom kiezen voor Bellapierre?

  • Zuivere ingrediënten
  • Natuurlijke bewaarmiddelen
  • Voor iedereen de juiste kleur, textuur en dekking
  • Verlenging van je dagelijkse skincare routine
  • Laat de huid ademen
  • Vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum
  • Bevat een natuurlijke zonbescherming
  • Dierproefvrij & Vegan
  • Dermatologisch getest & Hypoallergeen
  • Tweede huid gevoel

Bellápierre make-up workshop 1 op 1 

10% korting op make-up om aan te kopen.

65,00
Bellápierre avond/dag make-up

10% korting op make-up om aan te kopen.

50,00
Bruidsarrangement

Proef make-up en make-up op de trouwdag.

Inclusief de gebruikte producten: lippenstift, en poeder in een handige brush om gedurende de dag evt. nog bij te werken.

De make-up wordt aangebracht in de salon.

10% korting op make-up om aan te kopen.

190,00