[wp_blog_designer]

De beste anti-age créme is een zonnebrandcréme! Het hele jaar door, ook als het bewolkt is komt er schadelijke UV straling doorheen.
Wist je dat er minder dan 5% verschil is in UVB bescherming tussen SPF 15 en SPF 50. Een SPF 50 bevat een veel hogere dosis chemische stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de huid. Terwijl een SPF 15 veiliger is, omdat de huid wordt blootgesteld aan minder chemicaliën.
Wanneer je langere tijd in de zon vertoeft, breng je RAD Antioxidant Sun Cream SPF 15 iedere 1,5 tot 2 uur opnieuw aan. Op gezicht en lichaam. Voor het hele gezin, ook voor baby’s vanaf 6 maanden oud.
UVA is een van de grootste oorzaken van huidveroudering. UVB is verantwoordelijk voor het verbranden van de huid. De zonnefilters, reflectoren en antioxidanten in het Sun Care gamma werken samen om de huid te beschermen tegen UVA en UVB-stralen.
Bovendien wordt vitamine A in je huid en in je dagcrème afgebroken door licht. Ja, ook in de winter. Daarom is het belangrijk je huid heel het jaar door te beschermen.