Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om het dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Voor wie
Environ doet wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelt huidverbeterende producten die écht verandering en verbetering creëren. ‘A beautiful skin for a lifetime’, ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst, is waar Environ voor staat. De producten zijn dus geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en voor man en vrouw.

Wat doet het
Environ is pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een gezonde huid! Dankzij het uitgebreide assortiment aan producten kunnen wij elke behandeling van Environ afstemmen op de behoefte van jouw huid en je huidconditie.

Environ richt zich op het verbeteren en gezond maken van alle huidtypen, ongeacht leeftijd of geslacht. Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en producten met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan huidveroudering, acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose.

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een Discovery behandeling. Deze behandeling duurt 90 minuten en de kosten hiervoor bedragen € 75,00. Je huidconditie wordt bepaald na een complete en grondige huidanalyse. Je krijgt na de behandeling een huidverzorgingsschema voor thuis mee. En in overleg maken we een behandelingsplan op voor de volgende keer. Een eerste stap naar een mooie huid. Hierna starten we met we één van onderstaande behandelingen:

 • Essential DF behandelingen; Het baanbrekende Ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën – Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde lontoforese (elektrische stroom). Deze dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Bekijk onderaan deze pagina de video over de kenmerken en voordelen van de Environ DF machine! Het zorgt ervoor dat de producten tot 40x keer beter de huid in gaan dan wanneer het handmatig wordt aangebracht. Daarmee heb je een betere hydratatie en zullen pigmenten verminderen en rimpels vervagen en krijg je een gladdere en strakkere huid. Kortom de algehele huidconditie wordt sterk verbeterd, zonder chirurgische ingrepen.


Focus-on kuren; Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Cool Peel behandelingen; De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbeterd. In tegenstelling tot de traditionele huid peelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel Technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid. Bekijk hieronder aan de pagina de video over de kenmerken en voordelen van de Environ Cool Peel-technologie.

Wat Environ onderscheidt van andere merken

 • Het product zit in speciale verpakkingen om de actieve ingrediënten in de producten te beschermen.
 • Het is niet getest op dieren. Klinische proeven worden uitgevoerd op menselijk vrijwilligers.
 • Het bevat geen schadelijke bewaarmiddelen, kleur- en geurstoffen.
 • Het is geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypes, alle huidskleuren, mannen en vrouwen.
 • Professioneel advies is essentieel.
 • Langdurig gebruik zorgt voor opbouwend resultaat.
 • De Pionier in Cool Peel system, needling en DF apparaat.

Swiss Vitamin Institute

De Youth EssentiA serums en crème Plus en de Skin EssentiA crèmes zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Hierdoor ben jij er zeker van dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardig product dat de belofte van concrete resultaten kan behalen.

Wat je thuis kan doen met Environ

In de salon wordt na de behandeling bepaald welke producten je thuis kan gaan gebruiken voor optimaal resultaat. Huidverbetering kan worden bereikt door thuis de huid dagelijks goed te reinigen en verzorgen met producten die ik je adviseer, en in de salon met de juiste behandelingen om de huid te vernieuwen, intensief en dieper te voeden.

Rollen/Needling

Rollen/needlen is de beste methode om de serums en crèmes nog beter hun werk te laten doen daar waar het nodig is. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine kanaaltjes. Net van 0,1mm tot 0,2mm en dat is net diep genoeg om de ingrediënten van je Environ producten nog beter te laten opnemen en bereik je op een korte tijd de mooiste resultaten: je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld. Opgelet: de huid moet eerst voorbereid zijn met gemiddelde tot matig hoge dosis vitamine A van het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM (vanaf AVST Moisturiser 2 of 3, C-Quence Serum 2 of 3, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid).

 

De man achter het merk

Dr. Des Fernandes was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.

Dr. Des raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patienten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien.

In 1990 lanceerde hij Environ. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.

Dr. Des Fernandes behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld en was in de jaren ‘80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Vanwege het actieve karakter van bepaalde ingrediënten binnen het
Environ-assortiment is een (offline of online) consultatie nodig om de juiste producten
voor uw huid te kunnen adviseren.

Discovery Environ Treatment 

• € 75,- +/- 90 minuten totaal

Het begrijpen van de behoefte van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens de introductiebehandeling ‘Environ Discovery’ krijg je een uitgebreide huidanalyse voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op jouw huid. Omschrijving: Intake gesprek • Oogmake-up verwijderen • Pre-reiniging • Micro-exfoliërend masker • Diepte-reiniging • Tonifiëren •Complete huidanalyse • Waxen wenkbrauwen • Serum afgestemd op huidtype en conditie • Alginaat masker • Hydraterende verzorging en UV-bescherming • Bellápierre verzorgende minerale foundation poeder test • Persoonlijk huidverzorgingsschema en opmaak van compleet behandelingsplan.

Essential behandelingen

Tijdens deze behandelingen werk ik met het Ionzyme DF apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de Environ producten optimaal door de huid worden opgenomen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ geven je huid wat het nodig heeft. Er zijn meerdere behandelingen, passend bij de huidconditie. We kiezen de behandeling die het best geschikt is voor jouw huid. Eventueel kan needling toegepast worden met jouw eigen Cosmetic Roll-CIT. Bij de 60 minuten worden er 2 zones van het gelaat gekozen, bij de 90 minuten zit het hele gelaat er uitgebreid in.

Bij de Essential behandelingen is het belangrijk je al minstens 3 weken gestart bent met de producten van Environ thuis, voor betere resultaten en betere ondersteuning.

Essential Youth Reset

• 60 minuten € 92,-

• 90 minuten € 118,-

Boordevol peptides en vitamines om fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Essential Moisture Boost

• 60 minuten € 84,-

• 90 minuten € 110,-

Maakt de huidlagen voller, hydrateert de huid en verzacht fijne lijntjes.

Essential Comfort Calm

• 60 minuten € 84,-

• 90 minuten € 110,-

Voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Gaat de huid kalmeren en voeden.

Essential Radiance Reveal

• 60 minuten € 84,-

• 90 minuten € 110,-

Doelgerichte oplossing voor de zon beschadigde en gepigmenteerde huid.

Bij de Focus-on behandelingen is het belangrijk je al minstens 3 weken gestart bent met de producten van Environ thuis, voor betere resultaten en betere ondersteuning.


Focus-on behandelingen • Lunch-time 

Wordt geadviseerd in een kuur van 3-6-10 behandelingen voor betere resultaten

Korte maar doeltreffende behandeling. Er wordt gekozen uit 2 zones op het gezicht. Speciaal ontwikkeld om een specifieke zone te behandelen met sneller resultaat.

Focus- on Filler

• 30 minuten € 47,-

Speciaal ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en voller uit te laten zien.

Focus- on Frown

• 30 minuten € 47,-

Unieke peptidemix voor kraaienpootjes en fronslijn.

Focus-on EYE

• 30 minuten € 47,-

Krachtige ingrediënten om de oogcontour weer gehydrateerd en stralend laten uitzien.

Focus-on Texture 

• 30 minuten € 42,-

Voor het verzachten en gladder maken van littekens.

Focus-on Even Tone

• 30 minuten € 42,-

Krachtige ingrediënten om pigmentvlekken aan te pakken.

Focus-on Rosacea

• 30 minuten € 42,-

Voor het kalmeren en verzorgen van de reactieve/gevoelige huid.

Focus-on Acne

• 30 minuten € 42,-

Voor onderhuidse ontstekingen.

Bij de Cool peel behandelingen is het belangrijk je al minstens 3 weken gestart bent met de producten van Environ thuis, voor betere resultaten en betere ondersteuning.

Wordt geadviseerd in een kuur van 3-6 behandelingen voor betere resultaten

Cool peel Moisture Boost 60 minuten € 84,-

Een peeling die de huid zacht en glad maakt en geen schilvering geeft. Deze kan het hele jaar door gedaan worden 60 minuten

Cool peel Youth Renew 60 minuten € 84,- / 90 minuten € 110,- (gevorderd)

Helpt tegen huidveroudering, fijne lijntjes en zon schade. Maakt je huid weer fris en jonger uitzien.

Cool peel Bright Recovery 60 minuten € 79,-

Zachte peeling op basis van melkzuur (zonder DF apparaat)

Cool peel Vibrant-C Micro peel 45 minuten € 74,-

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid 60 minuten

Cool peel Blemish Control 60 minuten € 84,- / 90 minuten € 110,-

Krachtige peeling voor een onrustige / acné huid.

Cool peel Deep Cleansing 60 minuten € 84,- / 90 minuten € 110,-

Een diep-reinigende peeling voor een huid die gevoelig is voor puistjes, verstopte poriën.

Behandelingen zonder DF apparaat

Essential vitamine touch

Een ontspannende behandeling met essentiële vitamines 45 minuten € 55,-

Acné / Reinigende behandeling

45 minuten € 45,- (tieners t/m 18 jaar)

45 minuten € 55,-

Aanvulling op behandelingen

Vitamine hand en voet wrap
Mooie aanvulling op een Environ gezichtsbehandeling. Het verzacht en hersteld droge en/of door de zon beschadigde handen en voeten € 15,-

Tijdens alle gezichtsbehandelingen vanaf 60 min. zit waxen van de wenkbrauwen inbegrepen • Wenkbrauwen waxen € 10,- • Wenkbrauwen of wimpers verven € 10,- • Verven met henna € 17,- • Paraffine handpakking € 10,- • Ontspanningsmassage gezicht, nek & decolleté €10,- • Bindweefselmassage € 20,- •

Contra-Indicaties voor een peeling:

 • Onvoldoende voorbereiding van de huid met vitamine A
 • Roaccutane (tot 6 maanden geen peeling ondergaan)
 • Microdermabrasie (6 tot 8 weken), dermabrasie of laserresurfacing(6 maanden)
 • 10 dagen voor en na de peeling niet waxen of comedonen verwijderen
 • Vermijd overmatige blootstelling aan de zon (en zonnebank)
 • Zwangerschap
 • Behandeling tegen kanker of bestraling mag op die zones niet behandeld worden met de peeling
 • Diabetes (eerst goedkeuring van arts)
 • Huidaandoeningen zoals porfyrie, eczeem en psoriasis
 • Recent aangebrachte permanente make-up
 • Open wonden en schaafwonden

Contra-Indicaties voor behandelingen met het DF apparaat:

  • Actieve herpes simplex (koortsblaas/koortslip)
  • Open wonden en schaafwonden
  • Bijholteontsteking (sinusitis) kan pijn veroorzaken
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Epilepsie, beroerte, MS
  • Te veel metalen vullingen of volledige beugel
  • Overmatige zonverbranding van de te behandelen zone
  • Verlies van gevoel in de te behandelen zone
  • Pacemaker
  • Hartbeklemming en hartritmestoornissen
  • Botulinumtoxine (bijv. Botox) in de 5 tot 7 dagen voorafgaand aan de behandeling
  • Fillers in de 5 tot 7 dagen voorafgaand aan de behandeling
  • Kanker of bestraling in de te behandelen zone