Your skin REBORN BEAUTIFUL

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A dagelijks afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Environ is pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een gezonde huid! Door de intensieve werking van o.a. vitamine A, C en E, antioxidanten, en producten met de zuren glycol, lactaat, en salicyl kunnen wij vrijwel alle huidproblemen aanpakken en zorgen voor huidvernieuwing. Denk hierbij aan huidveroudering, acné, eczeem, hyperpigmentatie, acné-rosacea, en couperose.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om het dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De voordelen van vitamine A

• Nr. in Anti-Age
•Versterkt de buitenste laag van de huid, zodat de huid beter beschermd is.
• Bevordert de natuurlijke hydratatie van de huid en laat haar stralen.
• Stimuleert de productie van natuurlijke eiwitten (collageen en elastine), zodat de huid er stevig blijft uitzien.
• Verhelderd pigment.
• Ondersteunt het immuunsysteem van de huid en helpt puistjes te voorkomen.
• Draagt bij tot het verminderen van het risico op mogelijke huidkankers.

De man achter het merk

Dr. Des Fernandes was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.

Dr. Des raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patienten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien.

In 1990 lanceerde hij Environ. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.

Dr. Des Fernandes behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld en was in de jaren ‘80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een Discovery behandeling incl. Dermaspa Hydraglow. Deze behandeling duurt 90 minuten en de kosten hiervoor bedragen € 105,-

Je huidconditie wordt bepaald na een complete en grondige huidanalyse. Je krijgt na de behandeling een huidverzorgingsschema voor thuis mee. En in overleg maken we een behandelingsplan op voor de volgende keer. Een eerste stap naar een mooie huid. Hierna starten we met we één van onderstaande behandelingen:

 • Essential DF behandelingen; Het baanbrekende Ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën – Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde lontoforese (elektrische stroom). Deze dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Bekijk onderaan deze pagina de video over de kenmerken en voordelen van de Environ DF machine! Het zorgt ervoor dat de producten tot 40x keer beter de huid in gaan dan wanneer het handmatig wordt aangebracht. Daarmee heb je een betere hydratatie en zullen pigmenten verminderen en rimpels vervagen en krijg je een gladdere en strakkere huid. Kortom de algehele huidconditie wordt sterk verbeterd, zonder chirurgische ingrepen.


Focus-on kuren; Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Cool Peel behandelingen; De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbeterd. In tegenstelling tot de traditionele huid peelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel Technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid. Bekijk hieronder aan de pagina de video over de kenmerken en voordelen van de Environ Cool Peel-technologie.

Swiss Vitamin Institute

De Youth EssentiA serums en crème Plus en de Skin EssentiA crèmes zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Hierdoor ben jij er zeker van dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardig product dat de belofte van concrete resultaten kan behalen.

Wat je thuis kan doen met Environ

In de salon wordt na de behandeling bepaald welke producten je thuis kan gaan gebruiken voor optimaal resultaat. Huidverbetering kan worden bereikt door thuis de huid dagelijks goed te reinigen en verzorgen met producten die ik je adviseer, en in de salon met de juiste behandelingen om de huid te vernieuwen, intensief en dieper te voeden.

Rollen/Needling

Rollen/needlen is de beste methode om de serums en crèmes nog beter hun werk te laten doen daar waar het nodig is. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine kanaaltjes. Net van 0,1mm tot 0,2mm en dat is net diep genoeg om de ingrediënten van je Environ producten nog beter te laten opnemen en bereik je op een korte tijd de mooiste resultaten: je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld. Opgelet: de huid moet eerst voorbereid zijn met gemiddelde tot matig hoge dosis vitamine A van het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM (vanaf AVST Moisturiser 2 of 3, C-Quence Serum 2 of 3, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid).

Contra-Indicaties voor een peeling:

 • Onvoldoende voorbereiding van de huid met vitamine A
 • Roaccutane (tot 6 maanden geen peeling ondergaan)
 • Microdermabrasie (6 tot 8 weken), dermabrasie of laserresurfacing(6 maanden)
 • 10 dagen voor en na de peeling niet waxen of comedonen verwijderen
 • Vermijd overmatige blootstelling aan de zon (en zonnebank)
 • Zwangerschap (mag iontoforose met het DF apparaat niet tijdens de peeling)
 • Behandeling tegen kanker of bestraling mag op die zones niet behandeld worden met de peeling
 • Diabetes (eerst goedkeuring van arts)
 • Huidaandoeningen zoals porfyrie, eczeem en psoriasis
 • Recent aangebrachte permanente make-up
 • Open wonden en schaafwonden

Contra-Indicaties voor behandelingen met het DF apparaat:

  • Actieve herpes simplex (koortsblaas/koortslip)
  • Open wonden en schaafwonden
  • Bijholteontsteking (sinusitis) kan pijn veroorzaken
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Epilepsie, beroerte, MS
  • Te veel metalen vullingen of volledige beugel
  • Overmatige zonverbranding van de te behandelen zone
  • Verlies van gevoel in de te behandelen zone
  • Pacemaker
  • Diabetes (eerst goedkeuring van arts)
  • Hartbeklemming en hartritmestoornissen
  • Botulinumtoxine (bijv. Botox) in de 5 tot 7 dagen voorafgaand aan de behandeling
  • Fillers in de 5 tot 7 dagen voorafgaand aan de behandeling
  • Kanker of bestraling in de te behandelen zone

Vanwege het actieve karakter van bepaalde ingrediënten binnen het
Environ-assortiment is een (offline of online) consultatie nodig om de juiste producten
voor uw huid te kunnen adviseren.

Environ heeft maar liefst 3 awards in ontvangst mogen nemen tijdens de 2024 Aesthetic Everything Awards in de VS! 🥇
🏆 Environ is voor het zevende jaar op rij bekroond tot de “Top Medical Skin Care”
🏆 Environ Cool Peel® Technology is bekroond als “Best Medical Peels”
🏆 Environ’s Electro-Sonic Ionzyme® DF Technology is bekroond als “Best Medical Professional Machine”