Beautycare All in Culemborg biedt verschillende mogelijkheden voor een gezichtsbehandeling. Onze gezichtsbehandelingen zijn er voor huidverbetering en huidverjonging. Heb je een huidprobleem? Wij behandelen o.a.: acne, couperose, pigmentvlekken, huidveroudering. Beautycare All in werkt met Klapp Cosmetics. Voor meer gedetailleerde informatie hierover, kijk hier verder.

Onze werkwijze
Voorafgaand aan een gezichtsbehandeling vindt een gratis huidanalyse plaats. De huidspecialist kan zo je huid goed beoordelen en een behandelplan adviseren. De gezichtsbehandelingen worden uitgelegd en afgestemd op de conditie van je huid. Ook worden de mogelijkheden van vergoedingen besproken en alle vragen die je hebt worden beantwoord. Tijdens het intakegesprek kan een afspraak gemaakt worden voor de gezichtsbehandeling. Ook adviseren we je hoe je je huid het beste thuis kunt verzorgen met onze producten.

Voor een gratis intake over de gezichtsbehandelingen bij Beautycare All in Culemborg kunt u het contactformulier invullen. Of bel 06-55176359.

 

WhatsApp chat