Poriën zijn de openingen in de huid, die zijn verbonden met talg- of zweetklieren. Grotere poriën worden grove poriën genoemd. Grove poriën komen vaak voor rond de neus of de kin, maar kunnen ook op de rest van het gezicht voorkomen.

Hoe ontstaan grove poriën?
Het ontstaan van grove poriën kan worden verklaart doordat de poriën verslappen naarmate we ouder worden en daardoor beter zichtbaar worden, ook doordat de huid teveel talg aanmaakt, waardoor de poriën gevuld raken en worden uitgerekt.

De oplossing
Voor ieder huidprobleem bieden wij meerdere oplossingen. Niemand is hetzelfde en dat weten wij bij Beauty All In! Daarom is het zo belangrijk dat er ook meerdere oplossingen zijn, zodat we het specifieke huidprobleem kunnen aanpakken niet alleen voor de behoefte van de huid, maar ook rekening houdend met de behoefte van de persoon zelf.

DE EFFECTIEVE OPLOSSING

Omdat niemand hetzelfde is, bied ik meerdere oplossingen die kunnen bijdragen aan betere huid ook voor in de toekomst. Hierbij kunnen we het specifieke huidprobleem aanpakken waarbij ik niet alleen kijk naar de behoefte van de huid, maar ook rekening houd met de behoefte van de persoon zelf.

Gratis huidanalyse bij de huidspecialiste
Voor iedere gezichtsbehandeling doe ik een huidanalyse. Hierbij kijk ik naast de huid ook naar uw levensstijl, voedingsgewoontes en huidverzorging. Deze factoren spelen allen een rol bij gezondheid van de huid.

WhatsApp chat