Beautycare All in
Harsen/Wax

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij de haar met wortel en al verwijderd wordt. De wax wordt op het te behandelen gebied aangebracht met een roller, waarna het met een ontharingsstrip verwijderd wordt. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weliswaar terug, maar ze zijn nu zachter en dunner dan voorheen. Omdat de haren met wortel en al verwijderd worden, krijgt u geen last van stugge of snelle haargroei.

De eerste 24 uur na het harsen:

– neem geen hete douche of heet bad;
– ga niet in de zon of onder de zonnebank;
– maak geen gebruik van de sauna;
– ga niet zwemmen;
– gebruik geen geparfumeerde producten, bruinende crèmes of vette crèmes op de huid;
– draag makkelijk zittende kleding, geen strakke of niet-ademende kleding.

En na 3 dagen: – scrub vanaf 3 dagen na de behandeling de huid 1-3x per week om de huid zacht en glad te houden en om ingegroeide haren te voorkomen.

Voor het gezicht gebruikt Beautycare All in Cerazyme wax van Depilève

De gepatenteerde formule van Cerazyme wax is de eerste ter wereld die wateroplosbare ingrediënten verwerkt in een oliebasis. Dat wil zeggen dat het nu eindelijk mogelijk is om een cosmetische verzorging uit te voeren terwijl je onthaart!

Het eerste voordeel van deze hars is zijn osmotische karakter want hierdoor kunnen actieve ingrediënten makkelijk overgebracht worden. Dankzij de geopende poriën ontstaan er duizenden microkanalen waarlangs de actieve ingrediënten de huid binnendringen. De verhoogde bloedcirculatie zorgt ervoor dat ze alle lagen van de epidermis bereiken. De hars gaat een osmotische laag vormen over de huid zodat er geen actieve ingrediënten verloren gaan en deze dankzij het hitte effect volledig opgenomen worden, als een echt cosmetisch masker.

Het tweede voordeel is dat deze gepatenteerde harsformule bestaat uit een synthetische hars die vanaf een bepaalde temperatuur in een extra dun laagje kan worden aangebracht. De hars omvat dan alleen de haren waardoor het verwijderen van deze haren zo goed als pijnloos wordt. De temperatuur is ideaal om de poriën open te zetten (wat het verwijderen van haren vergemakkelijkt) en de bloedcirculatie te verhogen om een zo aangenaam mogelijke ervaring te garanderen. Dit maakt dat deze hars ideaal is voor de meest gevoelige huidtypes.

Cerazyme DNA Facial Serum

Serum voor de verzorging van de huid. Dankzij de moleculaire structuur van de actieve ingrediënten en de occlusieve werking van de DNA MASK filmwax kunnen deze tot diep in de huid doordringen.

WERKING:

  • Diepe hydratatie, vult rimpels op en bevorderd de elasticiteit van de huid
  • Verhoogt vitaliteit
  • Bevordert herstelling van de huid
  • Verstevigt en hertekend de aflijning van het gezicht
  • Verstevigt de huid
  • Voorkomt huidveroudering

ACTIVE INGREDIENTEN:

  • Enzym Q10
  • Marine DNA Filamenten
  • Natural Moisturizing Factor (NMF)
  • Papaverzaadolie

Het DNA Concenctrate is ook te koop bij Beautycare All in voor € 5,95 om thuis de eerste 2 dagen na het waxxen nog de huid te blijven verzorgen.

Voor het lichaam gebruikt Beautycare All in wax van Depil OK

Aloë Vera

Deze hars is geschikt voor de zeer gevoelige huid. Harst alle haren vanaf 0,5 cm weg.

  

Geïnteresseerd in een harsbehandeling?

Bekijk hier de prijzen.