Heliocare is een merk wat in Nederland nog niet heel bekend is, maar bijvoorbeeld in Brazilië BOOMING! Daar is Heliocare het meest geadviseerde merk door dermatologen, artsen en apotheken. Dit komt door de unieke complexen in de producten. Ze beschermen de huid niet alleen, maar kunnen ook huidschade herstellen. Dit is écht uniek! De 360 lijn die Beautycare All in verkoopt, mag enkel door huidspecialisten en artsen verkocht worden.

Heliocare is een dermatologische zonnebeschermingslijn. De formules voor uitwendig gebruik bevatten naast de FernBlock Technologie ook nog innovatieve zonnefilters en antioxidanten, die de huid in hoge mate beschermen tegen schade als gevolg van blootstelling aan de zon.

FernBlock gaat een stuk verder dan traditionele zonnebrandproducten en biedt een heel nieuw niveau van bescherming. Het is rijk aan antioxidanten die actief zijn tegen vrije radicalen, het DNA, de DNA-herstelmechanismen en de immuunweerstand van de huid helpen te beschermen, de pigmentmechanismen onder controle houden en huidveroudering tegengaan.

De essentie van Heliocare producten is de exclusieve FernBlock Technologie, het resultaat van gemeenschappelijk onderzoek door de Cantabria Laboratoria en Harvard Medical School (Boston, USA). Deze technologie bevat een gestandaardiseerd extract van de tropische varens Polypodium leucatomos bevat, dat over uitgesproken antioxiderende eigenschappen beschikt.

Heliocare kan rekenen op erkenning door artsen wereldwijd en op een brede wetenschappelijke ondersteuning, met verschillende publicaties in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften.