Ik werk met het mooie merk KLAPP Cosmetics. Voor dit merk heb ik gekozen omdat de producten van KLAPP rijk zijn aan werkzame stoffen en bij iedere behandeling een prachtig resultaat geven.

Voor iedere huidtype en elke huidaandoening van zowel het gezicht als het lichaam heeft KLAPP een product. KLAPP Cosmetics staat voor innovatie en combineert traditionele, uit de oudheid gekende natuurlijke ingrediënten met de meeste moderne, hoogtechnologische werkstoffen.

KLAPP cosmetics is een toonaangevend Duits concern met meer dan 35 jaar ervaring en doet voortdurend aan research en ontwikkeling. De”Made in Germany” is een kwaliteitsbelofte en garandeert een optimaal behandelingsresultaat.

KLAPP heeft ook voor de thuisverzorging producten die een perfecte aanvulling zijn op je behandeling bij Beautycare All in. De thuisverzorging producten zijn uiteraard bij Beautycare All in te verkrijgen.

KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest. Anti- aging en duidelijke huidverbetering voor huidproblemen of tekortkoming. Bij de special treatments van KLAPP worden per behandeling gebruikt gemaakt van de treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

 

KLAPP Specials treatments

 

KLAPP  Golden Glow mask

Behandeling € 75,00 (60/75 min)

Tijdens de behandeling voel je hoe het masker stap voor stap verandert en zijn werking in de huid ontplooit.

Huidcellen worden van de huid verwijderd, de huid textuur wordt verbetert, het huidrecief verfijnd en er ontstaat een licht glow effect op het gezicht.

Al bij een eerste toepassing is een onmiddellijke werking zichtbaar als het masker is verwijderd. Er blijft een lichte gouden glans achter op de huid.

REINIGINGSMASSAGE

EPILEREN

MILDE PEELING

ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN

GOLDEN GLOW MASK & MASSAGE VAN GELAAT, NEK EN DECOLLETÉ

DAGVERZORGING EN ADVIES

 

 

KLAPP Vitamine A-CLASSIC

Behandeling € 75,00 (60/75min)

Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL en heeft een uiterst stimuleren werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid.

REINIGINGSMASSAGE
EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN

LICHTE ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN

VITAMINE A TREATMENT KIT : PEELING, FASE 1,2,3 EN 4 MET INGREDIËNT RETINOL (NR. 1 TEGEN HUIDVEROUDERING)

MASSAGE

MASKER

DAGVERZORGING EN ADVIES

 

KLAPP C-PURE

Behandeling € 75,00 (60/75min)

De compacte kracht van vitamine C.
Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris.

REINIGINGSMASSAGE
EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN

LICHTE ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN

C-PURE TREATMENT KIT : PEELING, SERUM, KRACHTIGE VITAMINE C MASKER, MASSAGE, AMPULLEN

DAGVERZORGING EN ADVIES

 

KLAPP ACID Peel treatment

Peeling korte behandeling € 45,00 (max. 30min)

Peeling volledige behandeling € 75,00  (60/75min)

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de Acne, Couperose/Rosacea, Lifting (Anti-age), Whitening (pigmentvlekken). Fruitzuur stimuleert de huid om sneller en beter te regenereren. De huid lijkt zichtbaar frisser en voelt fijner en gladder aan. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert kleine rimpeltjes en pigmentvlekken. Acne patiënten kunnen zich verheugen over verfijnde poriën, een zuiverdere huid en vervaagde acne littekens.

* EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN 

ACID PEEL

LICHTE ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN 

* MASSAGE

* MASKER

PASSENDE VERZORGING EN PERSOONLIJK ADVIES

(*DIT ZIT BIJ DE € 75,00 ACID PEEL EXTRA IN DE BEHANDELING)

CONTRA-INDICATIES

  • ECZEEM
  • VERSE WONDEN/LITTEKENS EN NEIGING TOT KELOÏDEN
  • HEVIGE PSORIASIS
  • HERPES/KOORTSLIP
  • VIT A MEDICATIE (ISOTRETINOINE, ROACCUTANE) 9 MAANDEN GESTOPT ZIJN.
  • ACTIEVE ACNE
  • HUIDKANKER
  • ZONVERBRANDING

KLAPP IMMUN Treatment

Een treatment set voor de huid die uit balans is. De Immun Collageen Silk behandeling is ook geschikt voor de couperose huid.
Vitamine A-E-F en Aloë Vera bieden onmiddellijke verzachting bij irritaties en helpen de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken. Allantoïne heeft een positieve werking op eczeem en versnelt de huidvernieuwing. De behandeling verhoogt de weerbaarheid van de huid en werkt vroegtijdige huidveroudering doeltreffend tegen. De huid is rustiger, gehydrateerd en beter beschermd tegen schadelijk en irriterende invloeden van stress of het milieu.

Behandeling € 75,00 (60/75min)

REINIGINGSMASSAGE

EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN

LICHTE ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN 

MASSAGE

IMMUN ‘HYDRA COLLAGEN SILK INTENSIVE TREATMENT’ : GEL PEELING, SKIN REFINER COLLAGEN CONCENTRATE, MASK, COLLAGEN MOIST LOTION

 

WhatsApp chat