Ik werk met het mooie merk KLAPP Cosmetics. Voor dit merk heb ik gekozen omdat de producten van KLAPP rijk zijn aan werkzame stoffen en bij iedere behandeling een prachtig resultaat geven.

Voor iedere huidtype en elke huidaandoening van zowel het gezicht als het lichaam heeft KLAPP een product. KLAPP Cosmetics staat voor innovatie en combineert traditionele, uit de oudheid gekende natuurlijke ingrediënten met de meeste moderne, hoogtechnologische werkstoffen.

KLAPP cosmetics is een toonaangevend Duits concern met meer dan 35 jaar ervaring en doet voortdurend aan research en ontwikkeling. De”Made in Germany” is een kwaliteitsbelofte en garandeert een optimaal behandelingsresultaat.

KLAPP heeft ook voor de thuisverzorging producten die een perfecte aanvulling zijn op je behandeling bij Beautycare All in. De thuisverzorging producten zijn uiteraard bij Beautycare All in te verkrijgen.

KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest. Anti- aging en duidelijke huidverbetering voor huidproblemen of tekortkoming. Bij de special treatments van KLAPP worden per behandeling gebruikt gemaakt van de treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

 

KLAPP Specials treatments

 

KLAPP Vitamine A-CLASSIC

Behandeling € 75,00

Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL en heeft een uiterst stimuleren werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid.

 

KLAPP C-PURE

Behandeling € 75,00

De compacte kracht van vitamine C.
Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris.

 

KLAPP ASA PEEL

Behandeling € 80,00

Kuur van 3x € 225,-

Een nieuwe huid – graag!
De ASA Intensive – behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën, pigmentvlekken vervagen en voor acné en acné littekens . De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.

 

KLAPP ACID Peel treatment

Behandeling € 45,00 / € 80,00

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de Acne, Couperose/Rosacea, Lifting (Anti-age), Whitening (pigmentvlekken).

 

REPAGEN Body treatment

Klik hier voor meer informatie!