Wilt u voor uw komst naar de salon eerst de hygiëne maatregelen doorlezen? Alvast bedankt en graag tot ziens.

Beautycare All in

Behandelingen

Schoonheidsspecialist Culemborg

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de omgeving van Culemborg? Bij Beautycare All in kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan huidverzorgende en -verbeterende behandelingen. Beautycare All in is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, en ontspanning zijn de belangrijkste kenmerken.

Mijn naam is Samantha. Ik ben gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en Permanent make-up specialist, en werkzaam bij Beautycare All in. Sinds 2010 zit ik in het vak. In die tijd heb ik ervaring opgedaan met alle facetten van het beauty en wellnessvak en in verschillende bedrijven gewerkt. En ook daarbij mijn eigen salon geopend. Bij mij staat persoonlijke aandacht, ontspanning, en tevredenheid bovenaan. In mijn salon zult u dus volledig tot rust komen en verzorgd worden op een professionele en ontspannen manier. Voor mij gaat het begrip schoonheid verder dan het uiterlijk alleen, innerlijke verzorging is net zo belangrijk. Dat houdt in dat naast de mooie producten van KLAPP Cosmetics waarmee ik werk, ook mijn klanten zich op hun gemak moeten voelen in een ontspannen sfeer.

Wat onze huid betreft. Door ons klimaat en leefwijze zijn er weinig mensen wiens huid die niet beschadigd is. En een eenmaal beschadigde huid is vatbaar voor alle huidproblemen die wij kennen. Daarom zijn aangepaste behandelingen en producten daarbij nodig, om de huid weer een boost te geven. Mijn doelstelling is dan ook de huid weer gezond en sterk te maken, want een gezonde huid is de beste bescherming tegen veel huidproblemen die wij kennen.

Lees meerLees meer
DSCN1375-Original

Contact

Open

Maandag 10:00-18:00

Dinsdag 10:00-21:00

Woensdag 10:00-21:00

Donderdag 10:00-21:00

Vrijdag 10:00-18:00

Alleen geopend op afspraak!

Het is niet toegestaan om extra mensen mee te nemen naar de behandeling, de salon heeft daar geen ruimte voor. Dank voor uw begrip.

Contact

Hoofdlocatie:

Theodorus Zashof 50 4105 BN Culemborg

Tel: 06-55176359 (ook via WhatsApp bereikbaar) E-mail: beautycareallin@gmail.com

Locatie 2:

De Schepegaten 18 2421 TJ Nieuwkoop

Graag aangeven als u voor deze locatie een afspraak wilt maken

Locatie Nieuwkoop: 1x in de maand aanwezig op afspraak

 

Wilt u voor uw komst naar de salon eerst de hygiëne maatregelen doorlezen? Alvast bedankt en graag tot ziens.

BeautyCare All In © 2018 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

WhatsApp chat