Beautycare All in

Microdermabrasie
Hyaluronzuur
Hot&Cold Ultrasonic

‘De Huidverbeterende behandeling met het ‘Diamond Peel’ apparaat.

De Microdermabrasie behandeling (Huidtherapie) is een van de meest geboekte behandelingen, maar wat is het? Microdermabrasie is een diepe peeling waarbij de dode huidscellen worden verwijderd. Een nieuwe frisse huidlaag wordt weer zichtbaar gemaakt en daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen, collageen en elastine bevorderd. Bij de uitvoering van Microdermabrasie behandeling wordt gebruik gemaakt van een mechanisch apparaat d.m.v. de Diamond peel, daarmee worden de dode huidcellen van de huid verwijderd. Een opgefrist en strakke huid geeft dit tot resultaat. Deze behandeling is pijnloos.

Microdermabrasie kan toegepast worden op:
– Gelaat, hals en decolleté
– Handen (bijv. verslapping en pigmentvlekken)
– Lichaamdelen met vlekken of huidoneffenheden (bijv. rug of bikini)

 Waar is het voor:
– Verbeteren van de huidconditie
– Herstellen van beschadigde huid door licht en zon
– Verminderen verwijderen van pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken
– Verminderen en verwijderen van littekens op gezicht en lichaam
– Herstelt de huid van onzuiverheden en Acne
– Verbeteren van de huidstructuur bij bijvoorbeeld grove poriën

Effectieve huidverjonging met Hyaluron en de Hot&Cold Ultrasonic apparaat
Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens, grove verstopte poriën en verlies van vitaliteit van de huid. Dit als gevolg van invloeden van buitenaf maar ook als gevolg van de gekozen levensstijl. Stress, roken, alcohol en voeding hebben allemaal effect op de gezondheid van de huid. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden met microdermabrasie. Hyaluronzuur in combinatie met de Hot&Cold ultrasonic versterkt deze methode. Hyaluronzuur is pure vocht voor de huid, wat we na ons 20e levensjaar niet zelf meer aanmaken, en dan langzamerhand fijne lijntjes in het gezicht zichtbaar wordt. Ultrasonic geluidsgolven brengen de actieve werkstoffen (Hyaluron) dieper in de onderste lagen van de huid. Dankzij deze behandeling krijgt uw huid haar frisse en jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal. De warme werking zorgt voor schone poriën, stimuleert de doorbloeding en de collageen en elastine, zorgt voor goede opname van de hyaluronzuur. De koude werking zorgt voor vernauwing van de poriën, kalmeert de huid en voorkomt ontstekingen, en zorgt ook voor een betere opname van de hyaluronzuur. Er is ook rood en blauw led licht wat wordt aangepast op de huidtype.

Hoe verloopt een microdermabrasie-behandeling?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12–15 behandelingen in kuurverband nodig. De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de behandeling te ondergaan wanneer u zelf wilt en wanneer uw huid dat nodig heeft. Tenzij u snel resultaat wilt zien en problemen wilt oplossen, dan adviseer ik om vaker te komen (in kuurverband).

CONTRA-INDICATIES

 • MOEDERVLEKKEN
 • ECZEEM
 • VERSE WONDEN
 • HEVIGE PSORIASIS
 • ROSACEA
 • HERPES/KOORTSLIP
 • VIT A MEDICATIE (ISOTRETINOINE, ROACCUTANE) 9 MAANDEN GESTOPT ZIJN.
 • ACTINISCHE KERATOSE
 • ACTIEVE ACNE
 • HUIDKANKER
 • ZONVERBRANDING

                              

BeautyCare All In

Huidverbetering

'Quick touch up'
Microdermabrasie behandeling (30 min)
3500
Reinigingsmassage, zachte enzyme peeling, microdermabrasie, passende verzorging en persoonlijk advies.
'Everything the skin needs'
Microdermabrasie incl.Hot&Cold Ultrasonic met Hyaluronzuur (60 min)
7500
Reinigingsmassage, epileren van de wenkbrauwen, zachte enzyme peeling, microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, hot&cold ultrasonic met hyaluronzuur, massage van  gelaat, nek en decolleté, masker, passende verzorging en persoonlijk advies.
' Delicious'
Microdermabrasie behandeling (60 min)
6500
Reinigingsmassage, epileren van de wenkbrauwen, zachte enzyme peeling, microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, MASSAGE VAN  GELAAT, NEK EN DECOLLETÉ, masker, passende verzorging en persoonlijk advies. NA DE MICRODERMABRASIE IS DE KOELDAMP BEHANDELING VOOR € 5,00 BIJ TE BOEKEN(VERKOELEND NA DE MICRODERMABRASIE EN VOOR DE GEVOELIGE HUID) 

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!