Beautycare All in

Nieuws

Acties

Voor alle kortingen en winacties Klik hier

Cien Cellular beauty VS La Prairie

Het was in het nieuws en op social media ging het ook helemaal rond..  Lidl had namelijk een créme op de markt gebracht die volgens zeggen net zo goed bleek te zijn als het dure merk genaamd La Prairie. Lidl zelf zegt geen dupe ontwikkeld te hebben.

Allereerst is de Crème van de Lidl €3.99 en van La Prairie €220. Dit scheelt erg veel in prijs. De cremes beloven bescherming, Hydratatie en verminderde zichtbaarheid van rimpels en lijntjes.  Het gaat hier om de Anti-aging day cream met SPF 30 en Cien Cellular Beauty. Beide crèmes bevatten namelijk Myrothamnus Flabellifolia extract(Myramaze). Dit extract is afkomstig uit Afrika. In deze droogte kan deze plant overleven. het heeft maar enkele druppels water nodig. Je kunt je voorstellen dat het in een verzorgingsproduct zorgt voor hydratatie en het vasthouden hiervan. In het product zelf is het een combinatie met andere ingrediënten die samen voor deze werking zorgen.

Andere belangrijke overeenkomende ingrediënten zijn:

 • Octocrylene (2.5%): Dit wordt gebruikt als SPF.
 • Sodium Hyaluronate: Een huid eigen ingrediënt. Hyaluronzuur staat erom bekend dat het zijn eigen gewicht aan water toe kan trekken. Het werkt als een spons in de huid. Dit zorgt er ook voor dat rimpels en lijntjes worden opgevuld.

In La prairie zit onder andere :

 • Parfum, Parfum kan voor mensen met een gevoelige huid een nadeel zijn. Een reactie is niet uitgesloten. Ook kan Parfum in gezichtsproducten de huid uitdrogen.
 • Vitamine E: Huidbarriere herstellend
 • Panax Ginseng root extract: een antioxidant met een anti-aging effect. Het verminderd de ruwe huidstructuur, verminderd onregelmatige huidtint en bevorderd de hydratatie.
 • Horsetail. Heeft meerder voordelen onder andere heeft het de eigenschap grotere poriën te verkleinen en is goed voor een gevoelige huid. Ook is het een bron van natuurlijke voedingsstoffen(Kalcium, Vitamine C)
 • Salicornia Herbacea extract huid blekend effect. Om pigmentvlekken of verschil in huidteint te verminderen.

 

in Cien cullular cream zit onder andere:

 • Dicaprylyl carbonate. Deze stof synthetische stof ( dierlijk of plantaardig) zorgt ervoor dat de crème goed smeerbaar wordt en de huid zacht laat aanvoelen zonder de huid vet te laten voelen.
 • Polygonum bitorta root extract. Heeft een rimpel verminderende werking. Ook verbeterd het de teint, glans en textuur.
 • sophora Japonica Flower extract. Ook dit ingrediënt is anti-aging.
 • parfum

Uit ingrediënten blijkt dat er zich in Cien siliconen bevinden. Is dit nou goed of slecht? Het heeft zowel voor als nadelen. Als nadeel kan het zo zijn dat de kans op puistjes vergroot als de huid niet goed gereinigd wordt. De kans bestaat namelijk dat poriën verstoppen doordat vuil en talg op de huid blijft liggen. Er blijft een discussie of siliconen wel of niet goed zijn voor de huid. Naar mijn mening kan het een afsluitende werking hebben

De crème van La prairie en de cellular beauty crème hebben een aantal eigenschappen die zeker met elkaar overeenkomen. Namelijk een gehydrateerde huid die de huid beschermen (SPF) en ook het vernieuwen van de huid. De crème van La prairie bevat meerdere ingrediënten die deze belofte kunnen waarmaken en elkaar ook kunnen versterken. Doordat er maar 3 Overeenkomende ingrediënten zijn is het niet perse een dupe. Wel is het een goede dagcrème als je graag wilt dat je dagcrème hydraterende en beschermende eigenschappen heeft.

CONCLUSIE:

GEEN enkele crème is fout.. Maar er is zeker verschil in hoeveel ingrediënten  erin zitten, en wat het op langer termijn nog met je huid kan doen. Ook heeft de huid elk seizoen andere behoeftes, en pas ik als schoonheidsspecialiste mijn cremes en serums aan op wat dehuid op dat moment nodig heeft. Daarom werk ik met het merk van KLAPP, voor elke huidtype en conditie toepasbaar voor alle behoeftes. Met een hoge concentratie aan ingrediënten.

Botox en Fillers

Artsen, cosmetisch chirurgen en experts slaan alarm over het massale gebruik van fillers, omdat niet duidelijk is wat de langetermijneffecten zijn van het opspuiten van lippen en rimpels.

Vrouwen, jonge meisjes en mannen die zichzelf een beetje mooier willen maken, lopen risico’s op onjuiste behandelingen en schadelijke reacties van het lichaam op de toegediende stoffen, zeggen zij.Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat de Inspectie voor de Gezondheidszorg en het ministerie van Volksgezondheid al in 2013 grote vraagtekens plaatsen bij de zogenoemde ‘semi-permanente fillers’. Vijf jaar later is voor consumenten nog steeds niet duidelijk wat de langetermijneffecten kunnen zijn in het menselijk lichaam.

De belangrijkste punten uit het onderzoek:

 • De semi-permanente fillers zorgden al in 2013 tot argwaan bij de Inspectie, die hierover rapporteerde aan het ministerie van Volksgezondheid.
 • Tussen 2011 en 2016 zochten maar liefst 590 mensen hulp na complicaties bij het plaatsen van fillers.
 • Klachten variëren van uitslag, ontstekingen, bobbels in het gezicht, tot vullingen die niet langzaam verminderen, maar juist keihard worden.
 • Teveel artsen of schoonheidsspecialisten die fillers plaatsen zijn niet bekwaam genoeg, en wordt er te vaak ondeugdelijk materiaal gebruikt.
 • Artsen weten vaak niet wat er precies in de fillers zit.
 • Veel behandelingen worden in een schemercircuit van schoonheidsspecialisten uitgevoerd, waardoor controle moeilijk is.
 • De Europese regels voor ‘medische hulpmiddelen’ worden pas over twee jaar aangescherpt.

Dus daarom is de fibroblast behandeling (ooglift en rimpels verwijderen) veel beter, als u veroudering wilt tegen gaan. I.p.v. iets in uw lichaam spuiten., waarvan u niet weet wat het doet en alle risico’s ervan ‘op langer termijn’.

 • Geen operatie
 • Geen narcose
 • Geen littekens

Nu te boeken bij Beautycare All in, Klik hier voor meer informatie

www.fibroblast.nl 

Interesse? Neem gerust contact op!