Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®

Als je naar een schoonheidsspecialist(e) gaat ga je er automatisch vanuit dat hij/zij een diploma heeft, toch? Helaas is niets minder waar. Het vak schoonheidsspecialist(e) is een vrij beroep. Dit betekent dat iedereen, ongeacht de mate van bekwaamheid, zichzelf schoonheidsspecialist(e) mag noemen en een bordje met “schoonheidssalon” voor de deur mag hangen. Ongelooflijk toch?!

Ik sta bij Beautycare All in voor kwaliteit! Ik ben gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 en op dit moment in opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® HBO bij Uconsultancy.

En aangesloten bij branchevereniging De Huidprofessional.

 

Wat is een Medisch Schoonheidsspecialist?

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® is een schoonheidsspecialist die een uitgebreide aanvullende opleiding heeft gevolgd om zijn/haar vak optimaal te kunnen uitvoeren. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen, huidproblemen zoals littekens/eczeem/acne/rosacea/gevoelige huid, elektrisch ontharen en medische camouflage. De Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® schrijft geen medicatie voor maar werkt nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Daarnaast heeft hij/ zij door de specifieke scholing op medisch vlak veel kennis over voorkomende huidproblemen en kan huidproblemen in een vroeg stadium signaleren en analyseren.

Omdat wij aangesloten zijn en gespecialiseerd komen de behandelingen als ontharen, acne en camouflage therapie geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit jouw zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent. Check je polisvoorwaarden.

Start Actie

Zou jij je huid in een betere conditie willen brengen en gezond willen houden? Maak dan de eerste stap en boek een consult&huidanalyse of discovery treatment in.

Start op met de producten van Environ die ik je geadviseerd hebt en krijg je 1e stap van je reiniging de Pre-Cleansing Oil er GRATIS bij (t.w.v. € 33,-)

Klik hier voor het maken van een afspraak.

ACTIE LOOPT TOT EIND APRIL 2024!

Award Winning!

Environ heeft maar liefst 3 awards in ontvangst mogen nemen tijdens de 2024 Aesthetic Everything Awards in de VS! 🥇
🏆 Environ is voor het zevende jaar op rij bekroond tot de “Top Medical Skin Care”
🏆 Environ Cool Peel® Technology is bekroond als “Best Medical Peels”
🏆 Environ’s Electro-Sonic Ionzyme® DF Technology is bekroond als “Best Medical Professional Machine”
🙏 Echt super om met zulke kwalitatieve en fijne producten te mogen werken en elke dag hiervan de resultaten te zien bij mijn klanten.
𝐒𝐏𝐅 𝐢𝐬 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐅𝐅 💪
Wil je jouw huid gezond houden, geen zonnevlekken, en huidveroudering tegengaan? Dan gebruik je elke dag het hele jaar een SPF!
Nu denk je waarom zou ik mezelf in de winter of met bewolking moeten beschermen tegen de zon?
ℹ️ In de lente/zomer is er meer zon en voel je de warmte op je huid. Dit komt door de UV-B straling (deze straling zorgt voor verbranding). Deze is nu in de winter een stuk minder aanwezig. Maar er is altijd UV-A straling en dit is de schadelijkste vorm die zorgt voor huidveroudering, pigmentvlekken, trigger voor rosacea/gevoelige huiden. Ook is Blauw Licht altijd aanwezig in de zon en ook binnen met lampen, computers, telefoons. En Blauw Licht gaat nog dieper in de huidlagen dan UV-A.
❗️ Het is dus belangrijk om je huid ‘s ochtends na je skincare routine direct te beschermen met een spf product met het liefste ook veel antioxidanten erin. Om je huid te voeden met gezonde filters en extra te beschermen. Dit zit in de producten van Environ en Heliocare. Gedurende de dag kan je je huid beschermen met de Sunday Brush SPF50. Deze super handige poeder kwast neem je heel gemakkelijk mee in de tas, broekzak of jas. Daarnaast geeft deze poeder ook nog eens een prachtige matte finish (kan over make-up heen aangebracht worden).

Cosmetica vs Cosmeceuticals

𝐖𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥 𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐧 ℂ𝕠𝕤𝕞𝕖𝕥𝕚𝕔𝕒 𝐞𝐧 ℂ𝕠𝕤𝕞𝕖𝕔𝕖𝕦𝕥𝕚𝕔𝕒𝕝𝕤
🧬 Skin care zoals Environ zijn cosmeceuticals, dat wil zeggen dat ze diep in de huid dringen en op cellulair niveau verbeterend werken. ℂ𝕠𝕤𝕞𝕖𝕔𝕖𝕦𝕥𝕚𝕔𝕒𝕝𝕤 werken met actieve ingrediënten zoals vitamine A, C en E, zuren, peptides en antioxidanten. Deze ingrediënten in een goede verhouding samen werken sterker en dieper door in de huid en stimuleren de fibroblasten en collageen aanmaak, maar ook huidproblemen kunnen hiermee aangepakt worden. ℂ𝕠𝕤𝕞𝕖𝕥𝕚𝕔𝕒, die je zomaar overal vindt, werkt alleen op de bovenste huidlaag. Dit werkt alleen verzorgend en geeft wat comfort. Dit zal geen effect hebben op de diepere huidlagen en zorgt dus ook niet voor huidverbetering.
Wil jij aan je meest gezonde en jeugdige huid werken? Via een intake&huidanalyse bekijken we wat jouw huid exact nodig heeft. 💥 🚀