𝐒𝐏𝐅 𝐢𝐬 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐅𝐅 💪
Wil je jouw huid gezond houden, geen zonnevlekken, en huidveroudering tegengaan? Dan gebruik je elke dag het hele jaar een SPF!
Nu denk je waarom zou ik mezelf in de winter of met bewolking moeten beschermen tegen de zon?
ℹ️ In de lente/zomer is er meer zon en voel je de warmte op je huid. Dit komt door de UV-B straling (deze straling zorgt voor verbranding). Deze is nu in de winter een stuk minder aanwezig. Maar er is altijd UV-A straling en dit is de schadelijkste vorm die zorgt voor huidveroudering, pigmentvlekken, trigger voor rosacea/gevoelige huiden. Ook is Blauw Licht altijd aanwezig in de zon en ook binnen met lampen, computers, telefoons. En Blauw Licht gaat nog dieper in de huidlagen dan UV-A.
❗️ Het is dus belangrijk om je huid ‘s ochtends na je skincare routine direct te beschermen met een spf product met het liefste ook veel antioxidanten erin. Om je huid te voeden met gezonde filters en extra te beschermen. Dit zit in de producten van Environ en Heliocare. Gedurende de dag kan je je huid beschermen met de Sunday Brush SPF50. Deze super handige poeder kwast neem je heel gemakkelijk mee in de tas, broekzak of jas. Daarnaast geeft deze poeder ook nog eens een prachtige matte finish (kan over make-up heen aangebracht worden).