Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®

Als je naar een schoonheidsspecialist(e) gaat ga je er automatisch vanuit dat hij/zij een diploma heeft, toch? Helaas is niets minder waar. Het vak schoonheidsspecialist(e) is een vrij beroep. Dit betekent dat iedereen, ongeacht de mate van bekwaamheid, zichzelf schoonheidsspecialist(e) mag noemen en een bordje met “schoonheidssalon” voor de deur mag hangen. Ongelooflijk toch?!

Ik sta bij Beautycare All in voor kwaliteit! Ik ben gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 en op dit moment in opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® HBO bij Uconsultancy.

En aangesloten bij branchevereniging De Huidprofessional.

 

Wat is een Medisch Schoonheidsspecialist?

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® is een schoonheidsspecialist die een uitgebreide aanvullende opleiding heeft gevolgd om zijn/haar vak optimaal te kunnen uitvoeren. Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen, huidproblemen zoals littekens/eczeem/acne/rosacea/gevoelige huid, elektrisch ontharen en medische camouflage. De Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® schrijft geen medicatie voor maar werkt nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Daarnaast heeft hij/ zij door de specifieke scholing op medisch vlak veel kennis over voorkomende huidproblemen en kan huidproblemen in een vroeg stadium signaleren en analyseren.

Omdat wij aangesloten zijn en gespecialiseerd komen de behandelingen als ontharen, acne en camouflage therapie geheel of gedeeltelijk vergoed wordt vanuit jouw zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent. Check je polisvoorwaarden.