Wil jij het nieuwe jaar starten met een frisse stralende huid, en meer resultaten behalen met de producten die je op dit moment al gebruikt van Environ? Lees dan snel verder.

Ik heb nu een hele leuke aanbieding met de Micro-Needling Fuller Effect Set. Deze kost normaal € 301,- is nu nog in de aanbieding voor € 180,- Daar zit het nieuwe geweldige serum van Environ in de 3D Synergé Filler Serum en de Frown Serum. Deze serums werken aan huidverjonging, verstrakken/liften, opvullen en hydrateren van de huid. En de gratis roller voor thuis om de serums maar ook je vitamine creme beter te laten opnemen. De huid neemt maar ongeveer 6% op van cosmetica.. je krijgt wel goede resultaten maar dat kan soms lang duren.. En daarom heeft Dokter Des Fernandes destijds de thuis rollers uitgevonden, zodat je de producten van Environ door het bovenste beschermlaagje van de huid kan krijgen, wat zorgt voor betere opname van de producten en je dus sneller en meer resultaten gaat behalen.

En in de salon biedt ik de huidverbeterende behandelingen aan d.m.v. Cool peels en DF Essential behandelingen. Voor die extra boost, vernieuwing, en 40x betere opname met de Ionzyme techniek.

NU heb ik bedacht om een leuke combinatie aanbieding te maken. De Micro-Needling Fuller Effect Set samen met 3x Focus-on texture behandeling in de salon te combineren. En krijg je van mij de 3e behandeling GRATIS!
Deze aanbieding is geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar. En je wilt werken aan een gezonde stralende huid, aan huidveroudering wilt werken, egalere huid, hydratatie, vernieuwing, en betere opname wilt creeëren en sneller resultaat wilt. Contra-indicaties: Actieve acne (i.v.m. de cosmetic roller).

Je komt dan 3 x 30 min. (3 weken achter elkaar) in de salon voor de behandeling. En thuis ga je aan de slag met de producten en rollen. En heb je na 3 weken een super mooi resultaat.
En deze korte behandeling bestaat uit:
– Pre-Reiniging.
– Reiniging.
– Tonifiëren.
– Cosmetic – Needling op de focuszone (dan neem je de roller uit de set mee naar de salon en pas ik toe in de behandeling).
– Cool Peel op de focuszone.
– DF Ionzyme apparaat insluizen van het peptide serum of als de klant al gevorderd gebruiker is gebruik ik het retinol serum op de focuszone.
– Afsluiting met essential moisturiser en zonbescherming.

Ik kan deze actie NU TIJDELIJK aanbieden voor totaal € 264, i.p.v. €427,-

Je krijgt dan:
– Micro-Needling Fuller Effect Set t.w.v. €301,-.
– En 2+1 gratis Focus- on behandelingen (3x 30minuten).

Zolang de voorraad strekt!! ik heb nog een beperkt aantal van de sets, als deze op zijn is de actie ook gelijk voorbij. Dus wil jij graag van deze aanbieding gebruik maken en starten? Stuur me dan gelijk een bericht en we gaan samen aan de slag.