🐟 𝙊𝙢𝙚𝙜𝙖 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙯𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚 𝙚𝙣 𝙜𝙡𝙖𝙙𝙙𝙚 𝙝𝙪𝙞𝙙 💧

Misschien heb je weleens gelezen dat omega visolie het hart en de bloedvaten ondersteunt en helpt bij een betere focus en een beter geheugen.

Maar wist je ook dat je huid profiteert van omega? En dat de bevolking wereldwijd hier een tekort aan heeft?

❗️3,6 – 4,2% gemiddelde omega 3-index, 8 – 12% gewenste omega 3-index.

Onze hormoonhuishouding en de celmembranen van iedere cel in ons lichaam zijn hiervan sterk afhankelijk. Omega 3 houdt de huid soepel en zorgt dat de uitwisseling van voedingsstoffen- en afvalstoffen verbetert en ontstekingsreacties worden verlaagd.

Voordelen van omega op de huid:

-Het verbetert de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid.

-Hydrateert de huid en maakt haar gladder.

-Het kalmeert puistjes en biedt bescherming en herstel aan de gevoelige huid.

Omega toevoegen aan de dagelijkse routine heeft dus vele voordelen!

🐟 Skin Omegas+ is deskundig ontwikkeld door voedings- en huidexperts en bevat een zorgvuldig afgestemde hoeveelheid EPA en DHA (omega 3) uit visolie, GLA (omega 6) uit teunisbloemolie (wat ook verlichting geeft bij overgangsklachten) en vitamine A om bij te dragen aan celvernieuwing, hydratatie, en versteviging van de huid. Vitamine A is een onmisbaar ingrediënt voor de gezondheid van de huid.

Van alle ingrediënten kennen we de exacte herkomst. We gebruiken een wetenschappelijk onderzochte, hoogwaardige en duurzame mix van omega 3-vetzuren uit visolie van EPAX. EPAX is gecertificeerd door Friends of the Sea. Hun omega 3-olie wordt met duurzame methoden verkregen, waarbij de natuurlijke habitat en bronnen behouden blijven.

(Heb je last van eczeem of hele droge huid neem dan extra de Skin Moisture Lock i.c.m. Skin Omegas+)