Environ loopt voorop in de cosmetische toepassing van vitamine A, en daarom worden de Retinol Serum-boosters vertrouwd en aanbevolen door skincare-experts wereldwijd. Environ weet als geen ander wat vitamine A doet voor de huid. Onze wetenschappelijk bewezen filosofie achter het Vitamin STEP-UP SYSTEM® ondersteunt een veilige en effectieve manier om retinoïden en retinol te introduceren in skincareroutines en daarmee de beste resultaten te behalen. Bevat de hoogste kwaliteit retinol in farmaceutische vorm. Getest op werkzaamheid en veiligheid door onafhankelijke internationale laboratoria. Met zorg verpakt in een speciale vacuüm verpakking die de ingrediënten intact houdt. De verschillende formules (niveaus 1-2-3) combineren retinol met verzachtend colostrum en krachtige antioxidanten om de werking te versterken en de kans op irritaties te minimaliseren.
Begin met een LAGE DOSERING die je STAPSGEWIJS OPBOUWT om de huid te laten wennen aan lage doseringen vitamine A. De bedoeling is om geleidelijk de celreceptoren voor vitamine A te herstellen, zodat de huid na verloop van tijd veilig hoge doseringen vitamine A kan opnemen.
Wil je meer informatie of wil je graag Retinol extra toepassen aan je huidige skincare routine stuur me dan een berichtje en ik adviseer je hier graag persoonlijk in. 🤗
(Het Retinol serum gebruik je samen met de AVST Moisturiser / C-Quense &Defence cream).
De intelligente en wetenschappelijk onderzochte combinaties van ingrediënten in Retinol Serum 1-2-3 bieden steeds hogere doseringen retinol en andere vormen van vitamine A, samen met verzachtend colostrum en krachtige antioxidanten. Deze combinaties ondersteunen de huid op een veilige en effectieve manier om veroudering door zonlicht, hardnekkige gevoeligheid voor puistjes en een oneffen teint tegen te gaan en de structuur te verbeteren. Is de huid eenmaal gewend aan een gemiddelde tot hoge concentratie vitamine A, dan kan ‘s avonds Retinol Serum 1-booster van Environ worden gebruikt, om geleidelijk op te bouwen naar niveau 3 met de hoogst toegestane concentratie vitamine A voor cosmetische producten. Informeer bij je skincare professional voor persoonlijk advies.