𝑺𝒕𝒂𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒏𝒕🗝️
𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘪𝘱: 𝘷𝘰𝘭𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯!

Ik ben jouw skincoach, maar ik kan helaas niet toveren.🪄ik geef productadvies, ik coach je tijdens het behandeltraject en stuur dit bij indien nodig. Maar wat jij thuis doet is 70% van je huidverbetering, heel belangrijk dus dat je dit volhoudt💪

✨Na 1 behandeling kan je al goed verschil merken, maar dat ligt wel aan de conditie van je huid en/of huidprobleem. Elke huidconditie of huidprobleem heeft een ander op maat gemaakt behandelschema.

✨1 product maakt je ook geen 10 jaar jonger of haalt alle puistjes voor eens en altijd weg. Je huid moet wennen aan de werkstoffen in het product en dat kan 4 weken duren voordat je hier de eerste resultaten van gaat zien. En het eindresultaat kan zelfs tot 3 maanden duren.

✨Als je op tijd begint met behandelen in de salon en thuis de juiste producten gebruikt zal je huid dankbaar zijn, vertraag je de huidveroudering, en voorkom je huidproblemen (ook als je nog geen huidprobleem hebt of denkt dat het niet nodig is). Je huid veranderd continu, door leefstyle, omgevingsfactoren, hygiëne, stress/slaapproblemen, hormonen, etc.

Even een voorbeeld:
‘Ik doe al 1 jaar met dezelfde crème want ik vergeet het vaak’. Of
‘Ik heb nog wat staan wat ik eerst op wil maken’.
Producten die over de datum zijn, of totaal niet aansluiten bij de behandelingen brengen het resultaat waar we voor willen gaan ook niet ten goede.

🙏Wees altijd eerlijk over je wensen en budget. Dan kunnen we samen tot een realistisch en het beste plan komen.

𝐖𝐚𝐧𝐭 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐭𝐨 𝐢𝐬:
𝐀𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐡𝐮𝐢𝐝!🤗