Als mijn huidcellen elke maand regenereren, waarom duurt het dan langer voor ik resultaat zie?

Onze huidcyclus is een proces dat voortdurend in beweging is, wat betekent dat we niet al onze cellen in één keer afvallen om een gloednieuwe teint te onthullen. Daarom duurt het langer dan één cyclus voordat u de resultaten ziet.

Nutricosmetics helpen om nieuwe cellen te vormen met de voedingsstoffen die de huid nodig heeft om op alle niveaus gezond te zijn, terwijl uitwendige huidverzorging het uiterlijk van uw huidoppervlak in stand houdt. Daarom adviseren wij een 50/50 benadering van uw huidverzorgingsritueel.

👇Je huid is het grootste orgaan in je lichaam, dus het is erg belangrijk er goed voor te zorgen. Supplementen voeden je huid in haar totaliteit, óók die diepere lagen die je op geen enkele andere manier kunt bereiken. We raden aan je huid te verzorgen met een compleet programma, bestaande uit supplementen, hoogwaardige professionele behandelingen en topische skincare.

👇Het moderne leven vraagt veel van ons en om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, is een gevarieerd, gezond eetpatroon ontzettend belangrijk – maar niet iedereen zal daar elke dag aan kunnen voldoen. Supplementen zijn te gebruiken als aanvulling op een uitgebalanceerde voeding, en onze onderzoekers ontwikkelden supplementen die extra ondersteuning kunnen bieden voor de huid.
👇Onze onderzoekers bevelen een driestappenprogramma aan om je skincare-doelen dichterbij te brengen. Ongeacht huidtype raden we iedereen aan een dagelijkse multivitamine (Skin Vitality), visolie met vitamine a (skin omegas+), en goede bacteriën (onze Skin Biomes) in te nemen ter ondersteuning van huid, lichaam en darmen en het algehele welzijn. Deze sterke basis kunnen we vervolgens uitbreiden met aanvullende supplementen, afgestemd op wat je wilt aanpakken: zoals een probleemhuid, droogheid, huidveroudering of een oneffen teint (om er maar een paar te noemen).

👇Het is belangrijk om te weten dat je geen supplementen mag gebruiken ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige maaltijd. Als je verschillende merken combineert, kunnen sommige ingrediënten elkaar overlappen en kan het zijn dat je te veel van een bepaalde vitamine of mineraal binnenkrijgt. Advanced Nutrition Programme™ supplementen zijn speciaal samengesteld om in synergie te werken, zodat je onze supplementen samen kunt combineren en niet teveel binnenkrijgt.

Ik help je graag met het vinden van de juiste ondersteuning🌱