𝑾𝑰𝑵𝑻𝑬𝑹 ❄️

Ik hou van deze tijd van het jaar. Lekker onder een dekentje op de bank met warme thee ☕️, kaarsjes aan🕯️,lampjes voor de ramen, genieten van de mooie kleuren in de lucht als de zon ondergaat.🌅 Maar je huid zal ook veranderen door de temperatuur verschillen, en ik ben er om je huid te ondersteunen. Het eerste dat ons opvalt, is dat het aantal uren daglicht afneemt. Het betekend ook dat vervelende radicalen in de lucht niet zo dominant zijn als in de zomer, dus we hebben de mogelijkheid om harder te werken aan de huid en de textuur, rimpels, pigment, acné aan te pakken d.m.v. Cool Peel behandelingen die niet in de zomer gedaan worden. We ervaren allemaal een vocht tekort in de huid. Dat begint eigenlijk al direct na de zomer, omdat de huid veel te voorduren heeft gehad met UV straling. En vocht tekort kan erg vervelend zijn maar ook de huidveroudering doen versnellen. Dus heel belangrijk om de huid extra te hydrateren met een serum, en masker.
Een vaste favoriet van Dr Des Fernandes, bedenker en oprichter van Environ skincare. Het is fantastisch als booster voor een ouder wordende en droge huid naast vitamine A.
𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧 𝐀𝐯𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐌𝐨𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐳𝐞𝐫
(𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐞𝐫𝐩𝐚𝐤𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐢𝐠 𝐬𝐢𝐳𝐞 – 𝟓𝟎𝐦𝐥 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐬 𝐚𝐥𝐬 𝟑𝟎 𝐦𝐥)
Als alternatief, als je om de een of andere gekke reden geen vitamine A wilt gebruiken maar toch actief veroudering wilt aanpakken, zeg dan “hallo” tegen Avance-vochtinbrengende crème. Het bevat drie krachtige anti-verouderingspeptiden die helpen het collageen- en elastinegehalte te herstellen en helpen bij het gladstrijken van rimpels en het voller maken van de huid.
Naleving van supplementen, met name Skin Omegas+, is ook essentieel en zal van top tot teen inspelen op de behoeften van de huid. Ook de Skin Youth Biome is een goede aanvulling om van binnenuit de huidveroudering tegen te gaan, werkt hydraterend en toegevoegde vitamine C zorgt voor extra bescherming en verlichting van pigment.
❗️𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐬𝐥𝐞𝐮𝐭𝐞𝐥 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐧.
Zie webshop -> geschenkcollectie OP=OP 🛍️