Wauw! Ik ben zelf extreem onder de indruk van de mooie promoties die Environ voor jullie dit najaar hebben geselecteerd! Er zit echt iets bij VOOR IEDEREEN! Ook leuk om cadeau te krijgen met de feestdagen.

Let wel op! Slechts enkele setjes beschikbaar per promotie. Op=Op! Je kan ze hier bestellen >> Klik hier voor alle PROMO acties

Vanaf Oktober begint het peelingseizoen
🍁De herfst is begonnen! Zo happy als we ‘s zomers zijn met ons spiegelbeeld, zo teleurgesteld kunnen we in het najaar zijn met de erfenis van een mooie zomer. De huid heeft het namelijk zwaar te verduren gehad en nodige schade opgelopen. Tijd om die schade te herstellen!
💦Wat kun je dan extra doen?
1. Je huid extra hydrateren met producten uit de Moisture+ lijn.
2. Een serum/masker toevoegen aan je routine afgestemd op huidtype en conditie.
3. Een peelingkuur.
!! MAAR PAS OP!! Een diepe peeling met hoge concentratie zuur en lage percentage pH vernietigt alle cellen van de opperhuid, ook de gezonde. Deze beschadigende behandeling kan de huid er wel zacht laten uitzien, maar stimuleert de aanmaak van littekencollageen. De huid is voor altijd dunner en gevoeliger dan normaal. Helaas werken er nog teveel salons met deze peelings.
Environ Cool Peels bevatten een lage concentratie zuur met lage pH en werken trager. De peeling blijft langere tijd op de huid waardoor de pH in de opperhuid verlaagt. Dit zuur milieu zet keratinocyten er toe om verschillende groeifactoren vrij te geven. Gezonde huidcellen worden niet vernietigd maar ze worden geprikkeld om groeifactoren te maken en die zorgen voor de aanmaak van gezond collageen met een nieuwe, gezonde, gladde en egale huid als resultaat. Het is een veilig peelingsysteem dat in kuur wordt geadviseerd van minimaal 3-6 keer (1x per week).
De voordelen:
•Dode huidcellen worden verwijderd
•Voor betere opname van je skincare producten en sneller resultaat
•Frisse en egale teint
•Zorgt voor een betere doorbloeding
•Verfijning van poriën en rimpels
•Maakt de (gevoelige)huid sterker
•Pigmentvlekken worden lichter
•Pakt huidproblemen aan (acne, gevoelige huid, rosacea, couperose, eczeem, littekens)
Dit wordt allemaal bereikt i.c.m. de juiste huidverzorgingsproducten die je thuis dagelijks gebruikt van Environ. Je kan ook alleen starten met de cool peels als je al de producten gebruikt van Environ.

Plan jij jouw peelingkuur alvast in? Dat kan ook gemakkelijk online via de website, maak dan een account aan met je e-mailadres. Dat is ook handig voor in de toekomst met inplannen/verplaatsen/annuleren.

Bij het afsluiten van een Environ Cool Peel kuur van 3 tot 6 sessies 1x per week krijg je 30% korting op een masker naar keuze. 😌