We moeten zeker genieten van het mooie weer ☀️ maar denk aan🧴SMEREN👚KLEREN⛱WEREN!
Iedereen heeft nu wel door dat de huid goed beschermen heel belangrijk is. Dat deel ik wel vaker..😅
Huidschade door de zon begint met verbranding, pigmentschade, vroegtijdige huidveroudering, en huidproblemen zoals couperose/rosacea, eczeem en acné kunnen gaan verergeren.
🌞Vermijd de zon
We worden vrolijk van de zon en dat warme lekkere gevoel op de huid. Maar na 15min. kan je al verbranden. Dus ga het liefste na 15min. in de schaduw zitten, draag een pet/hoed of ga niet met je gezicht vol in de zon zitten. Vit D aanmaken is belangrijk maar 15min. is voldoende!
🧴Smeer je altijd goed in! Smeer laagjes en herhaal het als je buiten bent zeker om de 2 uur. (Vaker mag zeker ook!) Of met de Sunday Brush bij poederen.
👙Wil je toch een mooi kleurtje? Gebruik dan de tanning producten van Marc Inbane. Ze zijn veel gezonder dan de zon of zonnebank en ze geven meteen een mooi resultaat! Zonder dat het plakt, stinkt.. en het droogt snel op. Ideaal
Toppers die niet mogen ontbreken om jezelf extra voor te bereiden:
𝗩𝗲𝗿𝘇𝗼𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 🔸 Antioxidant gel, Mela Even Cream, Derma Lac Lotion met de Body ACE Oil, en natuurlijk de Vitamine cremes (AVST Moisturiser/C-Quense Serums, Defence Cream).
𝗩𝗮𝗻 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝘂𝗶𝘁 🔸Huidsupplement : Skin VIT C, Skin Ultimate.
𝗕𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 🔸Alpha Day Lotion, RAD SPF / RAD SPF Shield, Sunday Brush SPF50, Nannic UV Shield.
𝗚𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱 𝘁𝗶𝗻𝘁𝗷𝗲 🔸 Marc Inbane original spray, hyaluron mousse, hyaluron spray, tanning drops.

De natural tanning producten van Marc Inbane voldoen aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door visagisten en huidspecialisten. Met het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV is het idee voor de natural tanning ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.  De natural tanning producten van MARC INBANE werken snel en eenvoudig. U kunt het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid.

NU een leuke actie!!

Koop je een tanning product: Spray, Mousse of Drops.. Krijg je een gratis Naturel Tanning Spray 50ml er GRATIS bij
*
Tot deze actie op is.

NIEUW | Focus Care Youth+ 3DSynergè Filler Crème ✨
Een geavanceerde, krachtige booster, gericht op het aanpakken van de tekenen van lijntjes, rimpels en verlies van volume met als doel een zichtbaar gladdere, stevigere huid met een natuurlijk vollere uitstraling.
Environ streeft naar de beste resultaten met behulp van professionele behandelingen in combinatie met skincare voor thuis.
  • Aanpak van volume (collageen en vet) verlies, huid is voller en veerkrachtiger
  • Verbeterd fijne lijntjes en rimpels.
  • Diepe hydratatiebooster, helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren
  • Revitaliseert de huidcellen in de diepere lagen

Welke ingrediënten zitten er in het serum dat het anders maakt:

  • Optim Hyal dit krachtige ingrediënt helpt het huideigen natuurlijke hyaluronzuur te stimuleren om volume toe te voegen en de huid voller te maken
  • Hyacare 50 hyaluronzuur met laag moleculair gewicht om lijntjes en rimpels te verminderen
  • 2 Slimme Peptide-technologiën om de huid gladder, steviger en meer volume te geven
  • Krachtige fyto-antioxidant helpt de huid te beschermen tegen oxidatieve stress zoals stress, UV-straling en vervuiling.

I.c.m. de nieuwe Focus-On Filler behandeling (30min. 3-6x) krijg je de beste resultaten.

Koop je de nieuwe 3DSynergè Filler Crème dan krijg je het reisformaat cadeau!

*Zolang de voorraad strekt