Ik ben Samantha en eigenaresse van Beautycare All in. Sinds 2010 zit ik in het vak. In die tijd heb ik een ruime ervaring opgedaan met alle facetten van het beauty en wellnessvak, in verschillende settings en in een aantal bedrijven. In 2016 heb ik mijn eigen praktijk geopend en ben ik mij verder gaan omscholen met specialistische behandelingen.

Beautycare All in is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon in Culemborg. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, verbetering en ontspanning zijn bij mij de belangrijkste kenmerken.

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar, het is uw visitekaartje. En dus is het begrijpelijk dat u wilt dat uw gezicht er zo goed mogelijk uitziet. De Beautycare All in huidspecialist geeft na de huidanalyse en de inventarisatie van uw wensen aan waar zij het accent van de gezichtsbehandeling ofwel facial op wil laten liggen. Bij Beautycare All in richten wij ons op normale huidtypes maar ook op huidproblemen zoals acne, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, couperose, rosacea, gevoelige/droge huid, en huidveroudering. En kan worden aangepakt met opmaat gemaakte behandelingen in de salon op uw huidtype en met producten voor thuisgebruik om het resultaat te behouden. We gaan echt samen werken aan een gezonde stralende huid.

Beautycare All in is aangesloten bij ANBOS schoonheidsspecialisten branche, en GGD goedgekeurd voor permanente make-up. 

Vergoeding door zorgverzekeraar bij Acne
In de meeste gevallen wordt de acnebehandeling geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is soms een verwijsbrief nodig van uw behandelend specialist of huisarts. U krijgt dan na de acnebehandeling de factuur mee voor uw zorgverzekeraar.