• PMU Wenkbrauwen 3D Hairstrokes / Schaduwtechniek  € 175,-
  • PMU Eyeliners boven € 150,-
  • PMU Eyeliners onder € 150,-
  • PMU Eyeliners boven en onder € 260,-
  • PMU Pakketkorting: Wenkbrauwen + Eyeliners boven en onder € 425,-
  • PMU Nabehandeling binnen 6 weken € 75,-
  • PMU Opfrisbehandeling binnen 3 maanden € 85,-
  • PMU Opfrisbehandeling binnen 12 maanden € 99,-

DE BEHANDELING VAN WENKBRAUWEN EN EYELINER. 

De permanente make-up (PMU) behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen bij de wenkbrauwen en de eyeliners. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is de pigmentatie bij de wenkbrauwen en de eyeliner iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na minimaal 4 weken tot maximaal 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur, en worden de puntjes op de ‘i’ gezet voor de wenkbrauwen en de eyeliners.

Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening worden gehouden.

Permanente make-up kan alleen op locatie Culemborg uitgevoerd worden.

VOOR WIE IS PERMANENT MAKE UP GESCHIKT?

Permanente make up is ideaal voor iedereen die:
– Geen wenkbrauwen of geen mooie volle wenkbrauwen meer heeft.
– Veel sport.
– Moeite heeft met het aanbrengen van make-up.
– Allergisch is voor make-up.
– Gemakzucht en er dagelijks verzorgd uit willen zien.

VERSCHIL MET TATOEËREN

Permanente make-up (PMU) lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt blijvend. Permanente make-up wordt in de bovenste laag van de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

HYGIËNE EN VEILIGHEID

In Nederland is in 2006 nieuwe wetgeving ontwikkeld die eisen stelt aan de veiligheid en hygiëne. Dit blijken uit een certificaat dat in de behandelruimte aanwezig dient te zijn. Dit certificaat bewijst dan dat de salon aan de eisen voldoet.

De veiligheid van pigmenten is in Nederland sinds 2004 wettelijk gewaarborgd. Pigmenten die allergische reacties kunnen veroorzaken, of op een andere manier schadelijk zouden kunnen zijn, zijn verboden. De Landelijke Vereniging voor Hygiëne en Veiligheid (LVHV) en de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) houden zich met de controle op het veilig aanbrengen van permanente make-up bezig.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek aan.

WhatsApp chat