OVER BEAUTYCARE ALL IN:

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in de omgeving van Culemborg? Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan huidverzorgende en -verbeterende behandelingen.

Beautycare All in is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, en ontspanning zijn bij Beautycare All In de belangrijkste kenmerken.

Ik ben Samantha Martens, Allround schoonheidsspecialiste en werkzaam bij Beautycare All in.

Voor mij gaat begrip schoonheid verder dan het uiterlijk alleen, innerlijke verzorging is net zo belangrijk. Dat houdt in dat naast de mooie producten van KLAPP Cosmetics waarmee ik werk, ook mijn klanten zich op hun gemak moeten voelen in een ontspannen sfeer. Door ons klimaat en leefwijze zijn er weinig mensen wiens huid die niet beschadigd is. Een eenmaal beschadigde huid is vatbaar voor alle huidproblemen die wij kennen. Daarom zijn aangepaste behandelingen en producten daarbij nodig, om de huid weer een boost te geven.

In de salon worden diverse behandelingen uitgevoerd. Gezichtsbehandelingen voor anti-age en ontspanning, fruitzuurbehandelingen (ASA/ACID peels), microdermabrasie, permanente make up, purebeau fibroblast plasma behandeling voor ooglidcorrecties en huidverstrakking, wenkbrauwstyling, wimpers liften, verven van wimpers of wenkbrauwen, waxxen van gelaat en lichaam, tanden bleken, gellak, massages en detox, afslanking en ontgiften met de Cellulite behandeling.

In de salon zijn de producten van KLAPP Cosmetics, Marc inbane self-tanning, PUURR Look make up (minerale make-up) verkrijgbaar.

 

WhatsApp chat