Over

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de omgeving van Culemborg? Bij Beautycare All in kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan huidverzorgende en -verbeterende behandelingen. Beautycare All in is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, en ontspanning zijn de belangrijkste kenmerken.

Mijn naam is Samantha. Ik ben gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en Permanent make-up specialist, en werkzaam bij Beautycare All in. Sinds 2010 zit ik in het vak. In die tijd heb ik ervaring opgedaan met alle facetten van het beauty en wellnessvak en in verschillende bedrijven gewerkt. En ook daarbij mijn eigen salon geopend. Bij mij staat persoonlijke aandacht, ontspanning, en tevredenheid bovenaan. In mijn salon zult u dus volledig tot rust komen en verzorgd worden op een professionele en ontspannen manier. Voor mij gaat het begrip schoonheid verder dan het uiterlijk alleen, innerlijke verzorging is net zo belangrijk. Dat houdt in dat naast de mooie producten van KLAPP Cosmetics waarmee ik werk, ook mijn klanten zich op hun gemak moeten voelen in een ontspannen sfeer.

Wat onze huid betreft. Door ons klimaat en leefwijze zijn er weinig mensen wiens huid die niet beschadigd is. En een eenmaal beschadigde huid is vatbaar voor alle huidproblemen die wij kennen. Daarom zijn aangepaste behandelingen en producten daarbij nodig, om de huid weer een boost te geven. Mijn doelstelling is dan ook de huid weer gezond en sterk te maken, want een gezonde huid is de beste bescherming tegen veel huidproblemen die wij kennen.

De salon in Culemborg

De salon in Nieuwkoop

Diploma's & Certificaten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

WhatsApp chat