Tanden bleken in Culemborg 

Door de consumptie van producten als thee, koffie, frisdranken, sigaretten en wijn vergelen onze tanden in de loop der tijd. Iedereen heeft hier in meer of mindere mate last van. Bij Beautycare All in kunt u nu ook uw tanden laten bleken. Wij bleken met Sodium bicarbonaat. De werkstof van het bleken is natrium, oftewel zout. Dit is niet schadelijk voor het gebit. Dit zorgt ervoor dat de aanslag, die uw tanden in de loop der jaren hebben opgebouwd, zal verdwijnen. Wij gebruiken tijdens het tanden bleken een combinatie van ‘’whitening’’ led-licht en de non-peroxide bleekgel. Deze methode is absoluut veilig en volkomen pijnloos.

Voordelen:
– zeer veilige manier van tanden bleken: vrij van peroxide
– geheel pijnloos voor en na de behandeling
– ook zeer gevoelige tanden kunnen behandeld worden
– direct zichtbaar resultaat na de behandeling
– zeer voordelig

Waar u rekening mee moet houden:
– u dient een gezond gebit te hebben om deze behandeling te ondergaan;
– wij adviseren u om na de behandeling 24 uur geen kleurstoffen, in zowel voedsel als drank, tot u te nemen of
te roken;
– voor een optimaal resultaat adviseren wij om de polijstbehandeling bij ons te boeken voor slechts € 5

HOE WIT WORDEN MIJN TANDEN?
Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Het ligt aan de originele kleur van uw tandbeen. Hoeveel tandsteen heb je? Hoeveel tandplak heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een verkleuring van binnenin of buitenaf. Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.

KOMEN ER NA DE BEHANDELING SNELLER VERKLEURINGEN IN DE TANDEN ALS DAARVOOR?
De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in jouw tanden terecht zijn gekomen d.m.v. aanslag van eten en drinken. Er wordt echter niks aan de structuur van je tanden veranderd waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op kan gaan nemen dan voor de behandeling. Dit gaat in hetzelfde tempo als de jaren daarvoor.

MAG IK NA DE BEHANDELING ALLES WEER ETEN OF DRINKEN?
We adviseren om na de behandeling de eerste 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken. Uitgezonderd zijn consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals koffie, thee, rode wijn, cola, aardbeien, kersen, rode kool en tomaten ketchup (waar veel kleurstof in zit). Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden afgeraden, vooral energiedrankjes. Dit geldt voor de rest van de dag. Het is beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. Na 24 uur kan je alles weer eten, drinken en eventueel ook weer roken.

KAN DE BEHANDELING HERHAALD WORDEN NA EEN BEPAALDE TIJD?
Doordat we de hele dag eten en drinken worden de tanden blootgesteld aan enorm veel vervuiling. Het is dan ook logisch dat er na verloop van tijd weer vervuiling op de tanden komen.Daarom moet je het bijhouden om de tanden fris en wit te houden. Denk hierbij aan eens in de 2/3 maanden. Wil je een beter resultaat, een nog witter gebit. Dan raden wij aan om dan na 3/4 weken nog een behandeling te doen.

Quick touch up
Tanden bleken
3500

 • 2 minuten met de activatorspray
 • 2 sessies van 20 minuten tanden bleken achter elkaar.
 • 2 tot 5 tinten lichter
 • Alleen voor mensen die vaker komen
 • Opgefrist (oppervlakkige verkleuring)
 • Laat je tandplak verwijderen voor slechts 5,- (polijsten)
 • Hoe minder tandplak, hoe beter het resultaat!

Perfect smile
Tanden bleken
5500

 • 2 minuten met de activatorspray
 • 3 sessies van 20 minuten tanden bleken achter elkaar.
 • 3 tot 7 tinten lichter
 • Laat je tandplak verwijderen voor slechts 5,- (polijsten)
 • Hoe minder tandplak, hoe beter het resultaat!
 • (25 minuten extra bijboeken € 15,00)

WhatsApp chat