[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veelgestelde vragen iCurl wimperlift

 

Hoe lang heb ik plezier van mijn iCurl wimperlift?
Gemiddeld blijft het resultaat Lash Volume Lifting 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar blijven.
Voor wie is de iCurl wimperlift?
Voor alle vrouwen die graag mooie gelifte wimpers willen. Volume lash lifting is een geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen. Een wimperlift is minder geschikt als je echt hele korte wimpers hebt, het resultaat valt dan erg vaak tegen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door de wimperkruller of door wimperextensions. Kan ik toch een wimperlift behandeling ondergaan?
Een iCurl-wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen. Te verkrijgen bij Beautycare All in.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan, afhankelijk van je groeicyclus. Is het na 5 weken uitgegroeid, dan kun je gerust een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions. Kan ik wel een wimperlift-behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk. Overigens is het niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waarvoor je ook gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Ook adviseren we je om 48 uur geen gebruik te maken van de zonnebank of sauna.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kun je iedere reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een olievrije remover.

Ik gebruik castorolie, een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja, dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gaan gebruiken.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen wimperextensions laten zetten.
Het beste is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens extensions te laten plaatsen.

Ik ben zwanger. Is volume lash lifting mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt, of juist zorgt voor over processing. Mocht er een reactie zijn, dan is het ook niet mogelijk om daar medicatie voor te nemen.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en het is ook niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg eerst in welke mate je hooikoorts hebt en of dat invloed kan hebben op het resultaat van de volume lash lift.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen: kan dat?
Ons advies is om dit eerst te overleggen met de behandelend arts.

Ik heb een irritatie na de wimperlift-behandeling. Wat nu?
Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand aan je behandeling een patchtest te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor volume lash lifting. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Maak hier een afspraak” style=”classic” color=”purple” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.beautycareallin.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]