Hoelang na opening behoudt het wimperserum haar stimulerende eigenschappen? Tot 12 maanden na opening.

Wat te doen als het serum in het oog terecht komt? Zorg ervoor je het kwastje langs de rand houdt, om het overtollige weg te vegen en dan als een eyeliner aanbrengen, niet meer doen! In het geval dat het wimperserum per ongeluk in de ogen komt, wordt je geadviseerd om je ogen met veel lauw water te spoelen. Neem contact op met je huisarts als de irritatie aanhoudt.

Wie kunnen het wimperserum gebruiken? Abstract’s wimperserum is een beauty product voor vrouwen, maar het kan ook worden gebruikt door het andere geslacht. Gebruik bij zwangerschap, borstvoeding of minderjarigheid wordt gecontra-indiceerd.

Zal gebruik van het wimperserum een paar keer per dag de groei van mijn wimpers versnellen? Nee, alleen bij gebruik volgens de instructies worden resultaten gegarandeerd.

Mijn ogen zijn super gevoelig. Moet ik afzien van het wimperserum? Abstract’s wimperserum is zeer zacht en weldadig voor de huid rond de ogen. Mensen die vatbaar zijn voor allergieën en mensen die gevoelig zijn voor chemische cosmetica kunnen ervan verzekerd zijn dat er geen ongemak wordt veroorzaakt. Minderjarigen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen en degenen die chemo / radiotherapie ondergaan worden afgeraden om het wimperserum te gebruiken.

Ik vergat mijn dagelijks gebruik. Wat moet ik doen? Als je toevallig vergeten hebt het serum te gebruiken, wordt je geadviseerd om door te gaan met de behandeling zoals gewoonlijk en het serum de volgende avond te gebruiken. Vergeet niet dat, om de beste resultaten te krijgen, je het systematisch moet gebruiken; anders zal je langer moeten wachten om de gewenste effecten te zien.

Hoe ziet het gebruik eruit? Het gebruik is eenvoudig en gemakkelijk, omdat het lijkt op het trekken van een lijn met een normale eyeliner. Breng het product aan waar de wimpers de huid raken, aan de basis van de bovenste en onderste lijnen van de wimpers. Zorg ervoor dat de huid make-up en crème vrij is en volledig droog.

Einde van de behandeling en wat nu? Wanneer je de gewenste lengte en dikte van de wimpers hebt bereikt, stop dan niet met het gebruik van het wimperserum. Je wimpers zijn je dankbaar als je het serum 2-3 keer per week blijft gebruiken om hen te voorzien van diepe hydratatie en om het effect te behouden.