De wenkbrauwen perfect gestyled! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden gewaxt/geëpileerd en eventueel geverfd in de vorm en kleur die het beste past bij uw specifieke gezichtsvorm.

Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht  en maken vermoeide ogen weer levendig. De wenkbrauwen kunnen in vorm gebracht worden d.m.v. epileren of harsen. Ook de wimpers kunt u laten verven, zodat u zonder make up de deur uit kunt!

Wimper permanent (wimpers liften) met de techniek van i-Curl   

Voor sprekende ogen… Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken, zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent voor wekenlang mooi gekrulde en lange wimpers. Het permanent blijft 4 tot 6 weken mooi zitten.

Klik hier voor meer informatie over Lash lift of Henna Brows

Henna Brows

Wil je strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Henna Brow de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In de salon gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek). Voor het creëren van de mooie Henna brows werk ik graag met het merk Glance. Deze henna is afkomstig uit Brazilië, hier behoord de lijn van henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen..  Het feit is dat de natuurlijke ingrediënten van Glance henna de haargroei stimuleren waardoor het lange wachten iets gereduceerd kan worden. Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Het kan een mooie oplossing zijn voor cliënten die door een chemobehandeling hun haar verliezen of te kiezen voor Permanente make-up (PMU) Klik hier voor meer info.

 

Klik hier voor meer informatie over Lash lift of Henna Brows

 

WhatsApp chat