[vc_row][vc_column][vc_column_text]

WENKBRAUWEN VERVEN MET HENNA

 

Wil je strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Henna Brow de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). In de salon gebruiken we diverse hennakleuren, en combinaties daarvan. Henna kan door middel van diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijvoorbeeld de ombré techniek). Voor het creëren van de mooie Henna brows werk ik graag met het merk Glance. Deze henna is afkomstig uit Brazilië, hier behoord de lijn van henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen..  Het feit is dat de natuurlijke ingrediënten van Glance henna de haargroei stimuleren waardoor het lange wachten iets gereduceerd kan worden. Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Het kan een mooie oplossing zijn voor cliënten die door een chemobehandeling hun haar verliezen of te kiezen voor Permanente make-up (PMU) Klik hier voor meer info.

 

  • Krijg je voor de eerste keer Henna Brows? Dan adviseren we je om vooraf een patch test te doen. 
  • Hoe ga je om met Henna Brows?
24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.
Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten.
Vermijdt alles op de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet te vaak reinigen op de wenkbrauwen.
Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid (5 tot max. 14 dagen) en 5-6 weken op de haren.
In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.
  • Voordelen:

* Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig

* Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur

* Duurzame, natuurlijke kleuring

* Vervaagt niet

* Veilig en effectief

* Het heeft een heerlijke geur

 

  • Veiligheid staat mij bij hoog in het vaandel, daarom is het niet mogelijk bij:

Bij een erg vette huid: de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid

*Als je bijna geen wenkbrauwhaartjes hebt: ook dan verdwijnt de henna helaas snel van de huid.

* Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen

* Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf en/of de stof PPD (P-fenyleendiamine).

* Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage

* Als je na de behandeling van plan bent om binnen 48 uur te gaan zonnen.

* Als je zwanger bent: mocht je een allergische reactie krijgen, dan kan de huisarts je geen medicatie geven.

* Als de wenkbrauwen recent een Chemische kleuring hebben gehad (binnen 2 weken).

>> Veelgestelde vragen over Henna brows <<

[/vc_column_text][trx_button link=”https://www.beautycareallin.nl/wimpers-en-wenkbrauwstyling-culemborg/”]Klik hier voor meer informatie[/trx_button][/vc_column][/vc_row]