Beautycare All in

Wimpers en Wenkbrauwstyling

De wenkbrauwen perfect gestyled! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden gewaxt/geëpileerd, en eventueel geverfd in de vorm en kleur die het beste past bij uw specifieke gezichtsvorm.

Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht  en maken vermoeide ogen weer levendig.

De wenkbrauwen kunnen in vorm gebracht worden d.m.v. epileren of harsen. Ook de wimpers kunt u laten verven, zodat u zonder make up de deur uit kunt!

Wimper permanent (wimpers liften) met de techniek van i-Curl

Voor sprekende ogen… Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken, zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent voor wekenlang mooi gekrulde en lange wimpers. Het permanent blijft 6-8 weken mooi zitten. (Daarna vallen je eigen wimpers volgens de natuurlijke haargroei uit dus wordt het effect minder mooi dus je kan er tot 8 weken plezier van hebben) voor Korte of lange wimpers, voor elke lengte is er een passende wimperclip. Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent-methode zorgt na slechts één behandeling van nog geen 30 minuten, gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles zónder rollers, lijm of schildjes. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden. Ik werk met de methode van iCurl

 TIPS/ADVIES

* Kom zonder make-up naar de salon.

* Krul je wimpers niet met een wimpertang.

* Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling je wimperszo droog mogelijk houden, dus niet zwemmen, naar de sauna gaan of mascara gebruiken.

* Gebruik geen waterproof mascara of mascara remover omdat deze van invloed zijn op de hechting van de Icurl. Maak gebruik van mascara op waterbasis.

* Wrijf niet in je ogen en dep je wimpers droog.

VEILIGHEID

Veiligheid staat mij bij hoog in het vaandel, daarom is het in de volgende gevallen voor mij helaas niet mogelijk om de Icurl toe te passen bij:

*  Alopecia

* Chemotherapie

*  Conjunctivitis (pus, rode ogen)

*  Bindvliesontsteking

* Tijdens zwangerschap/borstvoeding

Verschillende benamingen voor dezelfde behandeling.
Het permanenten ofwel lash liften van de natuurlijke wimpers met iCurl.

Dit is de definitieve doorbraak op het gebied van wimperpermanent. Geen lijm en rollers meer maar een mooie natuurlijke lift vanaf de haarwortel.

Dus wil jij ook wekenlang mooie gekrulde en daardoor langer ogende wimpers waardoor je ogen groter lijken? Dan is deze behandeling ideaal.

De Icurl behandeling

* Blijft +/-  4 tot 6 weken zitten.

* Geen wimperkrultang of mascara meer nodig.

* Voelt natuurlijk en licht aan (in tegenstelling tot extensions)

* Je ogen lijken groter.

* Is niet schadelijk voor de eigen wimpers.

* Bestand tegen douchen, zweten, water, tranen, zwemmen & slapen.

De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook van hoe goed je je wimpers onderhoudt, bepaalt hoelang je plezier hebt van deze behandeling.

Epileren wenkbrauwen / Waxxen
1300
Verven wimpers of wenkbrauwen
1300
Epileren + verven van de wenkbrauwen
2300
Verven wimpers en wenkbrauwen
2300

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op!
WhatsApp chat